Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministrul Marcel Vela anunta noi proceduri pentru noaptea de inviere: Credinciosii vor primi Lumina din pragul casei sau de la fereastra, fara a iesi in strada (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Marcel Vela anunta noi proceduri pentru noaptea de inviere: Credinciosii vor primi Lumina din pragul casei sau de la fereastra, fara a iesi in strada (VIDEO)

Ministrul Internelor Marcel Vela a facut noi precizari cu privire la modalitatea in care credinciosii vor primi Lumina Sfanta in noaptea de inviere. Am urmarit discutiile din spatiul public si ingrijor. continuă pe B1

Ministrul Afacerilor Interne anunta ca toate activitatiile agricole sunt permise

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, anunta ca activitatea in agricultura, munca in gradina, in loturile de teren, in tot ce tine de o plantatie pomicola sau intr-o exploatatie agricola, toate acestea sunt permise, precizand ca este nevoie sa se faca dovada proprietatii asupra unui teren agricol.

Scandal intre Iohannis si Marcel Vela, dupa ce ministrul a anuntat ca politistii vor imparti lumina de Paste

Potrivit unor surse politice citate de Antena 3, un scandal urias a izbucnit intre presedintele Klaus Iohannis si ministrul Marcel Vela, dupa ce acesta din urma a anuntat ca politistii vor imparti lumina de Paste.

VIDEO Lumina de la patrula: Vela expune politistii la COVID-19 trimitandu-i cu lumanari aprinse in spitale si in zonele carantinate

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, marti, ca patrule de politie vor duce lumina sfanta in spitale si in zonele aflate in carantina. in acest sens a fost semnat un protocol intre Ministerul de Interne si Biserica Ortodoxa. De asemenea, in noaptea de inviere, romanii vor putea iesi in fata blocurilor in care locuiesc sa ia lumina sfanta de la voluntari. Pentru a deveni legal protocolul este nevoie insa de o Ordonanta Militara.

Politistii vor aduce Lumina in noaptea de Pasti, a anuntat ministrul Marcel Vela

Politistii si pompierii, insotiti de voluntari, vor aduce Lumina de la biserici pana in apropierea l.

VIDEO Marcel Vela, un pas inapoi: Acordul MAI-BOR a fost modificat - Slujbele de Paste, oficiate fara participarea credinciosilor Oamenii vor primi primi painea sfintita si Lumina din pragul casei ori de la fereastra

Acordul incheiat de Ministerul de Interne cu Biserica Ortodoxa a fost modificat, astfel ca oamenii nu vor putea lua parte la slujbe nici in incinta, nici in afara bisericilor, painea sfintita va fi impartita de voluntari ai bisericii, ci nu de politisti, asa cum era initial, in timp ce Lumina va fi distribuita in noaptea de inviere tot de clerici si voluntari in pragul casei sau la fereastra, fara ca oamenii sa iasa in strada. Anuntul a fost facut miercuri seara de catre ministrul de Interne, Marcel Vela, dupa ce acordul initial a starnit controverse in spatiul public, inclusiv seful statului cerand revenirea asupra acestuia.

Marcel Vela: De Paste, MAI vine in sprijinul credinciosilor. Vom ajuta biserica la impartirea Luminii Sfinte

Ministrul de Interne Marcel Vela a sustinut, marti seara o declaratie de presa in care a anuntat ca MAI vine in sprijinul credinciosilor ortodoxi de Paste pentru a primi Lumina Sfanta in case.

Marcel Vela, noi declaratii de presa pe tema acordului MAI - BOR

Marcel Vela sustine declaratii de presa, miercuri seara, pe tema acordului MAI - BOR.

PSD il acuza pe Marcel Vela de raspandirea de informatii false: il somam public sa aduca dovezi pentru cele afirmate

Partidul Social Democrat il acuza pe ministrul de Interne de raspandirea de informatii false. Social-democratii ii atrag atentia lui Marcel Vela ca acest lucru inseamna infractiune si ii solicita sa aduca dovezi pentru cele afirmate.

Marcel Vela neaga presupusul scandal cu presedintele Iohannis privind decizia impartirii luminii de Paste

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a negat la Antena 3 scandalul cu presedintele Klaus Iohannis, despre care vorbesc surse politice, izbucnit dupa ce ministrul a anuntat ca politistii vor imparti lumina de Paste.

Marcel Vela: Pregatim o noua Ordonanta Militara. Anticipam cresteri de tranzit la frontiera de vest, dar suntem pregatiti. Romanii din Diaspora sa faca Pastele acolo, pentru a nu-i pune in pericol pe cei dragi (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, pentru B1 TV, ca saptamana viitoare va fi emisa o noua Ordonanta Militara, care va reglementa navigatia fluviala si maritima, dar si tranzitul la granita cu.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )