Libnet.ro
UNICEF

13:30

Coronavirus in Marea Britanie. Peste 600 de decese, in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Coronavirus in Marea Britanie. Peste 600 de decese, in ultimele 24 de ore

Marea Britanie a inregistrat 616 noi decese in ultimele 24 de ore in spitalele sale, bilantul total al mortilor fiind de 18. 738, a anuntat joi Ministerul Sanatatii, citat de AFP. continuă pe Adevărul

Zile negre in Marea Britanie. 763 de decese inregistrate in ultimele ore; in total, peste 18.000 de persoane au murit

Bilantul persoanelor care au murit in spitale din Marea Britanie, dupa ce au fost testate pozitiv cu coronavirus, a ajuns la 18.

Coronavirus. Marea Britanie vrea sa inceapa de joi testele clinice ale unui vaccin. Cand ar putea fi disponibil

Regatul Unit, lovit din plin de noul coronavirus, care a ucis peste 15. 000 de oameni, spera sa inceapa - de joi - teste clinice ale unui vaccin.

Coronavirus in Marea Britanie: Numarul de decese, cu 41% mai mare decat cel declarat

Decese din cauza COVID-19 in Mare Britanie sunt de fapt cu 41% mai multe, fata de cifrele anuntate de guvernul britanic pana la data de 10 aprilie, arata Oficiul National de Statistica din UK, al carui raport include si decesele din comunitate, nu doar cele din spitale, transmite Reuters.

Pandemia Covid-19: Italia, 464 de decese in ultimele 24 de ore. Situatia in statele vecine Romaniei

Au fost inregistrate 464 de decese si alte 2. 600 de noi cazuri in ultimele 24 de ore in Italia din cauza Covid-19. Chiar daca ramane ridicat numarul victimelor, joi a existat o scadere accentuata a numarului de persoane pozitive cu 851 mai putine) iar numarul bolnavilor internati a fost mai mic cu 1. 051, potrivit noilor date transmise de oficialii italieni.

Coronavirus: Marea Britanie lanseaza un studiu de amploare privind raspandirea noului coronavirus

Guvernul britanic a anuntat lansarea unui studiu de amploare privind raspandirea noului coronavirus si dezvoltarea de anticorpi in randul populatiei, studiu in care ar putea fi implicate pana la 300. 000 de persoane in urmatoarele 12 luni, informeaza AFP, citata de Agerpres. Realizat de Universitatea Oxford si de Biroul National pentru Statistici, acest studiu va ajuta la imbunatatirea intelegerii gradului de infectare si a numarului de persoane susceptibile sa fi dezvoltat anticorpi impotriva virusului indica un comunicat al Ministerului Sanatatii de la Londra.

Marea Britanie a inceput testarea pe oameni a unui vaccin impotriva coronavirusului

Primul studiu clinic din Europa care testeaza un vacin impotriva coronavirusului a inceput in Oxford, Marea Britanie. Doi voluntari au primit deja vaccinul mult-asteptat.

Marea Britanie: peste 800 de decese din cauza coronavirusului in ultimele 24 de ore

Decesele provocate de noul tip de coronavirus au crescut din nou in Regatul Unit, cu 828 de morti in spitale, potrivit unui bilant publicat marti de Ministerul Sanatatii, scrie AFP.

Coronavirus in Franta - 516 decese in ultimele 24 de ore. Mai mult de 5.000 de persoane inca in stare grava

Cu 516 de noi decese inregistrate joi, epidemia de coronavirus a cauzat moartea a 21. 856 de persoane in Franta de la inceputul lui martie, dar numarul pacientilor internati in stare grava continua sa scada dupa 15 zile, potrivit Directiei generale de Sanatate.

1.738 de decese in ultimele 24 de ore in SUA. Seful agentiei americane care coordoneaza dezvoltarea unui vaccin impotriva coronavirusului a fost demis

Statele Unite au inregistrat miercuri 1. 738 de decese cauzate de noul coronavirus in 24 de ore, in scadere fata de ziua precedenta, potrivit bilantului dat publicitatii de Universitatea Johns Hopkins. Seful agentiei americane care coordoneaza dezvoltarea unui vaccin impotriva coronavirusului a fost inlaturat din functie, marti, pentru ca s-a opus folosirii a doua medicamente promovate de presedintele Trump.

Coronavirus: Marea Britanie se pregateste sa inceapa testele clinice pentru tratamentul cu plasma

Regatul Unit se pregateste sa foloseasca sangele supravietuitorilor de Covid-19 pentru a trata pacientii din spital din cauza coronavirusului, relateaza BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )