Libnet.ro
UNICEF

06:00

Coronavirus: Marea Britanie a depasit 32.000 de decese, cel mai grav bilant din Europa, potrivit statisticilor

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Marea Britanie a depasit 32.000 de decese, cel mai grav bilant din Europa, potrivit statisticilor

Mai mult de 32. 000 de oameni au murit in Marea Britanie avand suspiciunea de COVID-19, cel mai sever bilant raportat pana acum in Europa, potrivit datelor publicate marti, transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Marea Britanie a depasit Italia la cel mai mare numar de decese din Europa

Marea Britanie a depasit Italia la cel mai mare numar raportat de decese cauzate de pandemia de coronavirus din Europa, potrivit cifrelor publicate marti. Astfel ca, presiunea a crescut asupra premierului Boris.

Coronavirus |Marea Britanie ar putea permite scolilor primare sa se redeschida de la 1 iunie

Tot mai multe tari incearca sa relaxeze masurile restrictive implementate pentru a reduce considerabil raspandirea noului coronavirus. Desigur, aceste masuri au fost implementate cu un risc pentru ca economia.

Marea Britanie: Faimosul colegiu Eton vrea sa reduca inegalitatile provocate de epidemia de coronavirus

Faimosul colegiu Eton, unul dintre cel mai prestigioase licee de baieti din Marea Britanie, a anuntat o investitie de 100 de milioane de lire sterline 113 milioane de euro) pe parcursul a cinci ani pentru a ajuta la reducerea inegalitatilor din educatie adancite de pandemia de COVID-19, relateaza sambata AFP.

Marea Britanie: 621 de noi decese cauzate de Covid-19 in ultimele 24 de ore. in total, au murit 28.131 de persoane

Marea Britanie a inregistrat in ultimele 24 de ore 621 de decese cauzate de coronavirus, astfel ca totalul a ajuns la 28. 131 de victime ale Covid-19 in Regatul Unit.

MAREA BRITANIE Decesele cauzate de coronavirus au ajuns la peste 32.000

Marea Britanie depaseste 32. 000 de decese cauzate de coronavirus, potrivit Oficiului National de Statistica Conform datelor publicate astazi de Oficiul National de Statistica, acesta ar fi cel mai mare numar de decese dintr-o tara europeana din cauza bolii.

Marea Britanie: 315 decese cauzate de coronavirus in ultimele 24 de ore, jumatate fata de ziua anterioara

Autoritatile britanice au anuntat, duminica, ca in ultimele 24 de ore s-au inregistrat in Marea Britanie 315 decese cauzate de coronavirus, totalul ajungand astfel la 28. 446 de victime ale Covid-19.

UE: Romania, Polonia, si Marea Britanie, printre cele cinci state europene care inca nu au atins varful epidemiei de coronavirus

Romania, Polonia, Marea Britanie, Suedia si Bulgaria sunt cele cinci state europene care inca nu au atins varful epidemiei de coronavirus, a declarat luni Andrea Ammon sefa agentiei UE pentru controlul bolilor. Oficialul l-a contrazis astfel pe premierul britanic Boris Johnson care anunta recent ca tara sa a depasit acest punct critic si va prezenta un plan de relaxare a masurilor restrictive.

Primul val al epidemiei covid-19 in Europa a trecut, mai putin in Romania, Bulgaria, Polonia, Suedia si Marea Britanie

Majoritatea tarilor europene au depasit perioada de varf a epidemiei noului coronavirus - cu exceptia a cinci tari, intre care si Romania si Marea Britanie - a anuntat luni directoarea agenteii sanitare a Uniunii Europene UE), care contrazice astfel un anunt in acest sens al Guvernului britanic, relateaza Reuters.

Coronavirus in SUA: 1.015 decese in ultimele 24 de ore, cel mai redus bilant din ultima luna

Statele Unite au raportat luni 1. 015 de decese provocate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cel mai scazut bilant din ultima luna, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins, transmite AFP, citata de Agerpres. SUA inregistreaza cel mai ridicat numar de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu aproape 1. 2 milioane de cazuri raportate oficial.

Hackeri sustinuti de state ataca cercetari cu privire la noul coronavirus, avertizeaza SUA si Marea Britanie

Intreprinderi si institute de cercetare care lucreaza in prezent cu privire la noul coronavirus sunt tinta hackerilor sustinuti de state, au avertizat marti Statele Unite si Marea Britanie, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )