Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Marea Britanie a depasit Italia la cel mai mare numar de decese din Europa

B1 B1,
CORONAVIRUS |Marea Britanie a depasit Italia la cel mai mare numar de decese din Europa

Marea Britanie a depasit Italia la cel mai mare numar raportat de decese cauzate de pandemia de coronavirus din Europa, potrivit cifrelor publicate marti. Astfel ca, presiunea a crescut asupra premierului Boris. continuă pe B1

Coronavirus: Marea Britanie a depasit 32.000 de decese, cel mai grav bilant din Europa, potrivit statisticilor

Mai mult de 32. 000 de oameni au murit in Marea Britanie avand suspiciunea de COVID-19, cel mai sever bilant raportat pana acum in Europa, potrivit datelor publicate marti, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Coronavirus |Marea Britanie ar putea permite scolilor primare sa se redeschida de la 1 iunie

Tot mai multe tari incearca sa relaxeze masurile restrictive implementate pentru a reduce considerabil raspandirea noului coronavirus. Desigur, aceste masuri au fost implementate cu un risc pentru ca economia.

Ce s-a intamplat cu cel mai mare site de torrent din Romania: cum pacaleste Filelist sechestrul pus de Justitie

Cel mai mare site de torrente din Romania, gazda a zeci, poate sute de terrabiti, de filme, jocuri, muzica, programe software si carti piratate, a fost inchis de procurorii inaltei Curti de Casatie si Justitie. La doar cateva zile distanta, el este din nou online, dar pe domeniul . io, scrie Mediafax.

MAREA BRITANIE Decesele cauzate de coronavirus au ajuns la peste 32.000

Marea Britanie depaseste 32. 000 de decese cauzate de coronavirus, potrivit Oficiului National de Statistica Conform datelor publicate astazi de Oficiul National de Statistica, acesta ar fi cel mai mare numar de decese dintr-o tara europeana din cauza bolii.

Marea Britanie: Faimosul colegiu Eton vrea sa reduca inegalitatile provocate de epidemia de coronavirus

Faimosul colegiu Eton, unul dintre cel mai prestigioase licee de baieti din Marea Britanie, a anuntat o investitie de 100 de milioane de lire sterline 113 milioane de euro) pe parcursul a cinci ani pentru a ajuta la reducerea inegalitatilor din educatie adancite de pandemia de COVID-19, relateaza sambata AFP.

Obezitatea, risc major in cazurile de coronavirus. Medic infectionist: Inflamatia e mult mai mare!

In plina pandemie, obezitatea este unul din factorii majori de risc, in infectia cu coronavirus. 12% dintre cei decedati in Romania aveau multe kilograme in plus, fata de greutatea normala, adica la mai mult de unul din zece, era singura boala asociata.

Cel mai mare avantaj pe care romanii il au in aceasta criza sanitara. Ce au sute de mii de romani, iar occidentalii nu au in cultura lor

Pe multi romani criza medicala i-a prins intr-o pozitie optimista. Pe termen lung, asta le poate da un ajutor nesperat fata de cetatenii altor tari. De o luna si jumatate, Romania e.

CORONAVIRUS |Italia: Cel mai mare numar de decese inregistrate dupa 21 aprilie, cu doar doua zile inainte de relaxarea restrictiilor

Italia se confrunta cu o noua situatie dificila, cu doar doua zile inainte de a relaxa restrictiile impuse de starea de urgenta. Potrivit celor mai recente date transmise de Agentia de Protectie Civila,.

Italia: 474 de noi decese anuntate 192 de deces in 24 de ore, dar alte 282 de cazuri din aprilie au fost raportate abia acum Tara e cu zile inainte de relaxare

Italia a anuntat sambata cel mai mare numar de decese in 24 de ore de la 21 aprilie, cu 474 de morti, conform AFP. Din acest toal de decese doar 192 au survenit in ultimele 24 de ore, restul de 282 fiind cazuri de decese din luna aprilie, dar care au fost raportate abia acum. Acest bilant vine cu doua zile inainte de inceperea procesului de redeschidere a tarii.

Primul val al epidemiei covid-19 in Europa a trecut, mai putin in Romania, Bulgaria, Polonia, Suedia si Marea Britanie

Majoritatea tarilor europene au depasit perioada de varf a epidemiei noului coronavirus - cu exceptia a cinci tari, intre care si Romania si Marea Britanie - a anuntat luni directoarea agenteii sanitare a Uniunii Europene UE), care contrazice astfel un anunt in acest sens al Guvernului britanic, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )