Libnet.ro
UNICEF

20:15

Coronavirus: in Marea Britanie este posibila a doua carantina nationala, spune un cercetator de top

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: in Marea Britanie este posibila a doua carantina nationala, spune un cercetator de top

O alta carantina nationala este o posibilitate si trebuie sa facem ce putem pentru a o evita cu orice cost, a spus un cercetator britanic de top, relateaza BBC. continuă pe Hotnews

Marea Britanie se alatura Germaniei si Frantei in demersul de a aplica sanctiuni Rusiei, in cazul otravirii lui Navalnii

Ministrul de externe Dominic Raab a anuntat miercuri ca Marea Britanie este alaturi de Germania si Franta si ca va colabora pentru a se asigura ca vor fi adoptate sanctiuni impotriva celor implicati in otravirea opozantului rus Alexei Navalnii, conform G4media.

CORONAVIRUS |Reguli noi pentru romanii care se intorc cu avionul din Franta, Spania sau Marea Britanie

Noile reguli pentru romanii care se intorc cu avionul din Frata, Spania sau Marea Britanie prevad carantinarea timp de 14 sau 10 zile, daca rezultatul testului este negativ. in schimb, cei care vor sa ramana.

Marea Britanie: 86% dintre persoanele infectate cu COVID-19 nu prezentau simptomele principale ale bolii

Potrivit unui sondaj ONS, realizat in Marea Britanie, 86,1% dintre oamenii infectati cu noul coronavirus in perioada aprilie - iunie nu prezentau niciun simptom principal al bolii. Marea Britanie: 86% din.

Un studiu din Marea Britanie testeaza daca vaccinul BCG protejeaza impotriva COVID

Vaccinul larg utilizat BCG impotriva tuberculozei va fi testat pe angajatii din Marea Britanie pentr.

Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare frauda din istoria sa. Printre escroci figureaza si romani

Ajutoarele de pandemie reprezinta o adevarata sursa de imbogatire pentru unii, de regula in mod fraudulos. Marea Britanie tocmai a descoperit ca ar putea sa aiba pierderi de pana la 26 de miliarde de dolari, ceea ce ar insemna una dintre cele mai mari fraude din istoria sa.

VIDEO Trupa Queen revine pe primul loc in topurile din Marea Britanie, dupa 25 de ani

La 50 de ani de la infiintare, trupa Queen a revenit in topurile din Marea Britanie. Albumul Live Around The World s-a vandut mai bine decat noul album Bon Jovi sau decat un album de K-Pop.

INCEPAND CU 1 OCTOMBRIE 2021 Romanii vor avea nevoie de pasaport pentru a intra in Marea Britanie

Romanii nu vor mai putea intra in Marea Britanie doar pe baza buletinului cartii de identitate incepand cu 1 octombrie 2021, conform unei informari facute de guvernul de la Londra privind terminarea perioadei de tranzitie inaintea Brexitului, conform G4media.

Cetatenii UE vor calatori in Marea Britanie doar pe baza pasaportului

Marea Britanie va permite accesul cetatenilor UE numai pe baza pasaportului, incepand cu octombrie 2.

Marea Britanie va interzice accesul cetatenilor UE in baza cartilor de identitate

Marea Britanie a anuntat, azi, ca intentioneaza sa nu mai permita accesul cetatenilor din statele Uniunii Europene in baza cartilor de identitate incepand din octombrie 2021, in contextul incheierii tranzitiei post-Brexit pe 31 decembrie 2020.

Schimbari majore pentru accesul romanilor in Marea Britanie. De cand intra-n vigoare noile reguli

Marea Britanie nu va mai permite accesul romanilor si a altor cetateni din statele Uniunii Europene in baza cartilor de identitate. Masura ar urma sa intre in vigoare incepand din octombrie 2021, in contextul incheierii tranzitiei post-Brexit pe 31 decembrie 2020, scrie Mediafax, citat de Digi24.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )