Libnet.ro
UNICEF

10:30

Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare frauda din istoria sa. Printre escroci figureaza si romani

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare frauda din istoria sa. Printre escroci figureaza si romani

Ajutoarele de pandemie reprezinta o adevarata sursa de imbogatire pentru unii, de regula in mod fraudulos. Marea Britanie tocmai a descoperit ca ar putea sa aiba pierderi de pana la 26 de miliarde de dolari, ceea ce ar insemna una dintre cele mai mari fraude din istoria sa. continuă pe Adevărul

Economia globala se confrunta cu cea mai proasta situatie din ultima suta de ani si lideri de mari companii cer reforme urgente

Economia globala este in cea mai proasta situatie din ultima suta de ani, avertizeaza Yousef Al-Benyan, presedintele lui Business Twenty B20), un grup al directorilor generali CEOs) de inalt nivel din toata lumea care vrea sa reprezinte vocea comunitatii de afaceri din toate sectoarele economiei tarilor Grupului celor 20.

Cat de mare este cea mai mare pestera din Romania. Este cea mai lunga din estul Europei

Romania, pe langa multele probleme, are si cele mai frumoase locuri de Europa. Nu de putine ori minunatiile naturii din tara au surprins turistii, dar si oamenii de stiinta si cercetatorii. Un astfel de loc este si Pestera Vantului, din Muntii Craiului. Cat de mare este Pestera Vantului, cea mai mare pestera din Romania Conform .

Modul violent in care a murit Mata Hari, cea mai mare spioana din toate timpurile

Margaretha Geertruida Zelle, cunoscuta ca Mata Hari, a fost o celebra dansatoare exotica olandeza, fiind considerata cea mai mare spioana a timpurilor. Ea a avut parte de o moarte violenta dupa ce a fost condamnata de spionaj.

ADVERTORIAL Race For The Cure: Echipa Superbet a reusit sa stranga cea mai mare suma pentru femeile defavorizate care nu-si permit anumite analize medicale

Dintre cele 115 echipe care au participat in cursa digitala caritabila Race For The Cure,cea mai renumita cursa de informare si de strangere de fonduri pentru cancerul de san, echipa Superbet a fost cea mai numeroasa si astfel a reusit sa stranga si cea mai mare suma din taxa de participare si din donatii.

Iga Swiatek, dupa ce a castigat Roland Garros-ul: Cea mai mare provocare a mea, a fi constanta

Iga Swiatek, prima jucatoare poloneza, atat la feminin cat si la masculin, care a castigat un turneu de Grand Slam, sambata la Roland Garros, considera ca cea mai mare provocare a sa va fi aceea de a fi constanta, relateaza AFP.

Mitropolia Moldovei, despre interzicerea pelerinajului de la Iasi: Ce se intampla acum este cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta

Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei anunta ca nu au nicio legatura cu manifestarea de la Iasi in cadrul careia credinciosii le-au cerut autoritatilor sa renunte la restrictiile de Sf. Parascheva. Desi, Mitropolia le-au solicitat participantilor sa fie pasnici, aceasta a subliniat ca restrictiile sunt cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta. Poate si ateii vor fi supusi unor restrictii, a spus reprezentantul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, preotul Constantin Sturzu.

Directorul celui mai mare colegiu din Suceava a murit din cauza infectiei cu Covid-19

Renato Tronciu, directorul celui mai mare colegiu din judetul Suceava, Colegiul National Mihai Eminescu, in varsta de 54 de ani, a murit dupa ce fusese depistat pozitiv la testul COVID, transmite Mediafax. El avea si boli asociate, iar decesul a venit dupa 25 de zile de spitalizare.

Cati bani castiga Romania daca se califica la Euro 2020. Este cel mai mare premiu din istorie!

Romania joaca in aceasta seara, ora 21:45, contra Islandei, la Reykjavik, meci baraj pentru calificarea la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea initiala, desi a fost mutata in 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Este cu siguranta unul dintre cele mai importante meciuri ale echipei nationale din ultimii ani. Pentru orice microbist .

COVID-19 baga in scenariul rosu cea mai mare scoala din judet. Vor intra toate clasele de la gimnaziu si liceu

Colegiul National Ion Minulescu Slatina, o scoala cu peste 1. 800 de elevi, trece de luni, 12 octombrie 2020, in scenariul rosu cu clasele de gimnaziu si de liceu.

Munca nu te scapa de saracie. Romania are cea mai mare pondere de angajati in risc de saracie

Romania detine primul loc din Uniunea Europeana ca pondere a angajatilor aflati in risc de saracie, cu un procent de 15,7% in 2019, in conditiile in care media UE era de 8,9%, potrivit unui infografic Monitorul Social, un proiect al Friedrich-Ebert-Stiftung Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )