Libnet.ro
UNICEF

09:30

CORONAVIRUS |Marea Britanie: O tanara de 21 de ani, victima virusului. Nu a avut afectiuni medicale preexistente

B1 B1,
CORONAVIRUS |Marea Britanie: O tanara de 21 de ani, victima virusului. Nu a avut afectiuni medicale preexistente

O tanara din Marea Britanie, in varsta de 21 de ani, s-a stins din viata dupa ce a fost infectata cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut de familia sa, pe o retea de socializare. Nu a avut. continuă pe B1

Marea Britanie a inregistrat un nou record al deceselor provocate de coronavirus: 115 in ultimele 24 de ore. Printre morti se numara si o tanara de 21 de ani fara probleme medicale

Marea Britanie a inregistrat un nou record al deceselor provocate de coronavirus, joi. Numarul deceselor a crescut de la 475 la 578, potrivit estimarilor oficiale. Mai bine de11,658de imbolnaviri.

Pandemia Covid-19. Spania a depasit 4.000 de decese, un tsunami continuu de bolnavi in spitalele din Marea Britanie

Spania a inregistrat 655 de decese din cauza epidemiei de COVID-19 in ultimele 24 de ore, un bilant totusi inferior celui de peste 700 de victime anuntat cu o zi in urma, a comunicat joi Ministerul Sanatatii. Astfel, numarul total al deceselor a ajuns la 4. Situatia s-a degradat si in Marea Britanie, unde spitatele sunt luate cu asalt de bolnavi de coronavirus in stare grava.

Marea Britanie va testa medicamentele anti-HIV si unii steroizi antiinflamatori impotriva COVID

Marea Britanie a inceput testele pentru mai multe tipuri de medicamente in lupta cu coronavirus. Astfel, Marea Britanie va testa inclusiv medicamentul anti-HIV Kaletra, folosit cu succes de Tailanda in lupta cu COVID-19.

Studiu OXFORD: Covid-19 a ajuns in Marea Britanie la jumatatea lunii ianuarie, iar jumatate din populatie ar fi contactat deja virusul

Un studiu realizat de cercetatorii de la Oxford arata ca noul coronavirus a ajuns in Marea Britanie cel tarziu la jumatatea lunii ianuarie si ca jumatate din populatia Marii Britanii ar fi contactat deja acest.

Marea Britanie incepe testarea medicamentelor pentru HIV si cu steroizi

Oamenii de stiinta de la universitatea britanica Oxford au inceput un studiu clinic pentru a investiga efectele unui medicament pentru HIV si a unui medicament cu steroizi la pacientii de COVID-19 din Marea Britanie, potrivit Reuters.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Premierul Boris Johnson a impus izolalare la domiciliu pentru cel putin trei saptamani

Dupa ceau iesit cu miile in parcuri la sfarsitul saptamanii, britanicii au primit interdictie de a iesi din locuinta, luni seara. Premierul Boris Johnson a decretat izolarea la domiciliu.

Presa din Marea Britanie face previziuni sumbre. Wimbledon, sanse aproape zero. Simona Halep are de aparat trofeul

Presa din Marea Britanie, in frunte cu The Guardian, anunta ca turneul de la Wimbledon are sanse minime de a se disputa in acest an.

Marea Britanie limiteaza deplasarile timp de 3 saptamani

Primul ministru britanic, Boris Johnson, a decis luni sa limiteze deplasarile populatiei din Regatului Unit timp de cel putin trei saptamani pentru a stopa raspandirea noii pandemii de coronavirus care a ucis peste 300 de persoane in tara, scrie AFP.

Guvernul britanic a cumparat 3,5 milioane de teste de anticorpi pentru ca oamenii sa vada daca au avut coronavirus

Ministrul britanic al sanatatii, Matt Hancok, a anuntat ca guvernul sau a cumparat 3,5 milioane de teste de anticorpi pentru coronavirus, astfel incat oamenii care suspecteaza ca au avut virusul sa verifice acest lucru, transmite Reuters.

VIDEO Peste 430 de moldoveni din Marea Britanie, Franta si Rusia au revenit acasa in ultimele 24 de ore

Alti 439 de cetateni au revenit in Republica Moldova, in ultimele 24 de ore. Acestora le-au fost asigurate, de catre autoritatile nationale,zboruri charter din Anglia si Franta, dar si un culoar tranzit din Federatia Rusa.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )