Libnet.ro
UNICEF

11:15

Coronavirus |Marea Britanie vrea sa impuna carantina institutionalizata pentru toate persoanele care intra in tara din 8 iunie. Masura a atras numeroase critici

B1 B1,
Coronavirus |Marea Britanie vrea sa impuna carantina institutionalizata pentru toate persoanele care intra in tara din 8 iunie. Masura a atras numeroase critici

Marea Britanie doreste sa impuna o noua masura pentru a opri raspandirea coronavirusului. incepand cu data de 8 iunie, oamenii care sosesc in tara vor trebui sa petreaca 14 zile in carantina, dupa cum. continuă pe B1

Marea Britanie va introduce carantina obligatorie pentru sosirile internationale

Marea Britanie va introduce carantina obligatorie pentru calatorii veniti din afara tarii incepand cu 8 iunie, o masura despre care companiile aeriene au avertizat ca va devasta industria, a anuntat vineri ministrul de Interne britanic Priti Patel, potrivit Reuters.

Coronavirus in Marea Britanie: Numarul mortilor ajunge la 36.675. Un copil de 12 ani, printre decedati

Numarul deceselor din cauza coronavirus a crescut cu 282 in Marea Britanie, potrivit raportarilor de sambata, si ajunge la 36. 675 de morti, potrivit Reuters. Printre persoanele decedate se numara si un copil de 12 ani.

Marea Britanie vrea reducerea la 0 a implicarii Huawei in reteaua 5G

Marea Britanie va introduce carantina pentru sosirile internationale incepand cu 8 iunie

Marea Britanie va plasa in carantina calatorii veniti din strainatate, incepand din 8 iunie, pentru prevenirea transmiterii COVID-19

Marea Britanie va plasa in carantina calatorii care vor sosi din strainatate incepand din 8 iunie, a anuntat vineri ministrul de Interne Priti Patel, o masura despre care companiile aeriene au avertizat ca le va devasta sectorul, transmite Reuters.

Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru sosirile internationale, din 8 iunie

Marea Britanie va introduce masura carantinarii obligatorie pentru calatorii veniti din afara tarii, incepand cu 8 iunie.

Boris Johnson urmeaza sa reduca implicarea Huawei in dezvoltarea retelei 5G din Marea Britanie

Premierul britanic Boris Johnson intentioneaza sa reduca implicarea Huawei in dezvoltarea retelei 5G din Marea Britanie ca urmare a pandemiei cauzate de noul coronavirus, sustine The Telegraph.

Cum a fost prins un hot roman intors din Marea Britanie? Detaliul care l-a dat de gol

Un hot roman, care s-a intors din Marea Britanie, a fost prins de politistii din tara, dupa ce acestia au descoperit mai multe genti in spatele masinii.

Dat de gol de linguri si furculite. Cum a fost prins un hot roman intors din Marea Britanie

Un roman intors din Marea Britanie a fost arestat de politisti dupa ce acesta a fost prins cu mai multe genti in care se aflau bunuri furate din sudul Angliei. Printre acestea s-au regasit argintarie, bijuterii sau medalii de razboi.

Radu Banciu: Din ianuarie 2021, gata cu lafaitul, nu mai merge la munca in Marea Britanie nimeni din UE fara acordul lor (VIDEO)

Radu Banciu le-a reamintit romanilor din Marea Britanie, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca niciun cetatean UE nu va mai putea merge la munca in Regat fara acordul.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )