Libnet.ro
UNICEF

22:45

CORONAVIRUS |Masuri istorice la Vatican! Papa Francisc va oficia slujbele dinaintea Pastelui fara public

B1 B1,
CORONAVIRUS |Masuri istorice la Vatican! Papa Francisc va oficia slujbele dinaintea Pastelui fara public

Papei Francisc a luat o decizie istorica, in contextul pandemiei de COVID-19. Slujbele din Saptamana Sfanta, care vor precedaPastele catolic, se vor desfasura fara public, potrivit reprezentantilor. continuă pe B1

Decizie fara precedent. Toate slujbele tinute de Papa Francisc de Pasti vor avea loc fara public, din cauza pandemiei Covid-19

Toate slujbele pe care Papa Francisc le va tine de Pasti vor avea loc fara public, din cauza pandemiei de Covid-19, a anuntat Vaticanul duminica. Din cauza actualei urgente de sanatate internationale, toate sarbatorile liturgice din Saptamana Sfanta se vor desfasura fara prezenta fizica a credinciosilor, a scris intr-un comunicat de presa Prefectura Casei Pontificale.

Toate slujbele tinute de Papa Francisc de Paste vor avea loc fara public

Toate slujbele pe care Papa Francisc le va tine de Paste vor avea loc fara public, din cauza pandemiei de Covid-19, a anuntat Vaticanul duminica.

Papa Francisc, despre PANDEMIA DE CORONAVIRUS: Preotii trebuie sa fie in acest timp aproape de oameni

Din cauza pandemiei de coronavirus din Italia, Papa Franciscevita aparitiile publice si le vorbeste credinciosilor prin intermediul unor legaturi video. Vaticanul a explicat ca decizia a fost necesara.

CORONAVIRUS |Masuri drastice in cazul eventualelor decese provocate de COVID-19: Ce a decis Ministerul Sanatatii (VIDEO)

Autoritatile romane sunt pregatite pentru eventuale decese provocate de noul coronavirus. Astfel, vineri seara a fost publicat in Monitorul Oficial un Ordin al Ministerului Sanatatii referitor la protocolul de.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2606 seconds )