Libnet.ro
UNICEF

21:00

CORONAVIRUS |Masurile anuntate de Primaria Capitalei: Suspendarea activitatii teatrelor, anularea evenimentelor culturale si sportive pana la 31 martie(VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Masurile anuntate de Primaria Capitalei: Suspendarea activitatii teatrelor, anularea evenimentelor culturale si sportive pana la 31 martie(VIDEO)

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a anuntat, luni, suspendarea activitatii celor 14 teatre din subordinea Primariei pana la 31 martie, precum si suspendarea evenimentelor culturale si. continuă pe B1

Scandalul poluarii: Primaria Capitalei, amendata de Garda de Mediu. Sanctiuni si la sectoare

Primaria Capitalei si primariile de sector din Bucuresti au fost amendate de inspectorii Garzii de Mediu cu 75. 000 de lei pentru ca nu au implementat corect masurile pe care si le-au asumat in Planul Integrat de Calitate a Aerului, a anuntat ministrul interimar al Mediului, Costel Alexe, citat de Mediafax.

Primaria Capitalei si primariile de sector, amendate de inspectorii de mediu

Primaria Capitalei si primariile de sector din Bucuresti au fost amendate de inspectorii Garzii de Mediu cu suma de 75. 000 de lei pentru ca nu au implementat corect masurile pe care si le-au asumat in Planul Integrat de Calitate a Aerului, a anuntat ministrul interimar al Mediului, Costel Alexe.

Primaria Capitalei si cele de sector, amendate din cauza poluarii

Primaria Capitalei si primariile de sector din Bucuresti au fost amendate de inspectorii Garzii de Mediu cu suma de 75. 000 de lei pentru ca nu au implementat corect masurile pe care si le-au asumat in Planul Integrat de Calitate a Aerului, a anuntat.

Ludovic Orban: Nicusor Dan e candidatul sustinut de PNL la Primaria Capitalei

Ludovic Orban a anuntat, in urma sedintei cu parlamentarii, ca PNL sustine candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei.

OFICIAL: Nicusor Dan, validat de PNL drept candidat la Primaria Capitalei(VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban a anuntat ca Biroul Politic National BPN) al partidului a validat, luni, candidatura lui Nicusor Dan pentru Primaria Generala a Capitalei. BPN a validat in unamitate.

Primaria Capitalei si Guvernul se acuza reciproc pentru nivelul record de poluare din Bucuresti. Firea da vina pe CET Grozavesti, iar Alexe spune ca municipalitatea a omis mai multe masuri

Guvernul si Primaria Generala a Capitalei au intrat intr-un conflict deschis pe tema nivelului record de poluare inregistrat in Bucuresti. Gabriela Firea, pe de o parte, si ministrii in exercitiu Costel Alexe.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )