Libnet.ro
UNICEF

15:01

Primaria Capitalei si Guvernul se acuza reciproc pentru nivelul record de poluare din Bucuresti. Firea da vina pe CET Grozavesti, iar Alexe spune ca municipalitatea a omis mai multe masuri

B1 B1,
Primaria Capitalei si Guvernul se acuza reciproc pentru nivelul record de poluare din Bucuresti. Firea da vina pe CET Grozavesti, iar Alexe spune ca municipalitatea a omis mai multe masuri

Guvernul si Primaria Generala a Capitalei au intrat intr-un conflict deschis pe tema nivelului record de poluare inregistrat in Bucuresti. Gabriela Firea, pe de o parte, si ministrii in exercitiu Costel Alexe. continuă pe B1

Nicusor Dan recunoaste ca PSD este partidul favorit pentru Primaria Capitalei

Candidatul dreptei pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat procentele celor trei mari pa.

Primaria Capitalei, licitatie pentru 100 de autobuze electrice

Primaria Capitalei anunta pe SICAP licitatie pentru achizitia a 100 de autobuze electrice, valoarea totala estimata a acestora fiind de 219. 200 lei. Anuntul vizeaza achizitionarea autobuzelor electrice si a infrastructurii de incarcare necesara acestora, cu autonomie de minimum 230 km si cu platforma pentru facilitatea accesului persoanelor cu dizabilitati. Autobuzele trebuie sa fie din gama 12 m 12000261;350mm), cu tractiune complet electrica, realizata autonom cu Sistem Reincarcabil de Stocare a Energiei SRSEE) cu baterii de acumulatori, cu podea complet coborata pe toata lungimea, cu trei usi si aer conditionat in salonul de calatori.

Scandalul poluarii: Primaria Capitalei, amendata de Garda de Mediu. Sanctiuni si la sectoare

Primaria Capitalei si primariile de sector din Bucuresti au fost amendate de inspectorii Garzii de Mediu cu 75. 000 de lei pentru ca nu au implementat corect masurile pe care si le-au asumat in Planul Integrat de Calitate a Aerului, a anuntat ministrul interimar al Mediului, Costel Alexe, citat de Mediafax.

Primaria Capitalei si primariile de sector, amendate de inspectorii de mediu

Primaria Capitalei si primariile de sector din Bucuresti au fost amendate de inspectorii Garzii de Mediu cu suma de 75. 000 de lei pentru ca nu au implementat corect masurile pe care si le-au asumat in Planul Integrat de Calitate a Aerului, a anuntat ministrul interimar al Mediului, Costel Alexe.

Primaria Capitalei si cele de sector, amendate din cauza poluarii

Primaria Capitalei si primariile de sector din Bucuresti au fost amendate de inspectorii Garzii de Mediu cu suma de 75. 000 de lei pentru ca nu au implementat corect masurile pe care si le-au asumat in Planul Integrat de Calitate a Aerului, a anuntat.

Elcen: Primaria Capitalei ar trebui sa plateasca la timp subventia

Reprezentantii Electrocentrale Bucuresti Elcen) sustin ca Primaria Capitalei ar trebui sa plateasca.

Cristi Borcea, pe cale sa dea o lovitura imobiliara. Primaria Capitalei a avizat ridicarea unui bloc de 14 etaje pe malul lacului Tei. Nicusor Dan: Un cadou de la Consiliul General (VIDEO)

Cristi Borcea, fostul actionar al lui Dinamo Bucuresti, se pregateste sa dea o lovitura imobiliara. Primaria Capitalei a avizat un proiect care presupune blocuri de 14 etaje pe malul lacului Tei. Terenul este.

Pe cine da vina Firea pentru poluarea RECORD din Bucuresti de la inceputul lunii martie

Poluarea care a afectat Bucurestiul in weekendul trecut a fost cauzata de CET Grozavesti care a ars pacura, a declarat sambata primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )