Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Medici ai Spitalului Universitar din Capitala, infectati cu COVID-19. 1000 de teste vor fi efectuate

B1 B1,
CORONAVIRUS |Medici ai Spitalului Universitar din Capitala, infectati cu COVID-19. 1000 de teste vor fi efectuate

Potrivit raportarii managerului Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti au fost confirmate pozitiv la testul pentru noul coronavirus 27 de persoane, din care 17 cadre medicale majoritatea de pe sectiile de. continuă pe B1

17 cadre medicale si 10 pacienti de la Spitalul Universitar din Bucuresti, confirmati cu coronavirus

27 de persoane - 17 cadre medicale si 10 pacienti - de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost confirmate cu coronavirus, conform raportarii conducerii spitalului, sustine Grupul de comunicare strategica. Autoritatile mai sustin ca in urma anchetei epidemiologice a DSP au fost convenite masuri urgente pentru a preveni raspandirea virusului, astfel ca cei 10 pacienti au fost transferati catre spitalele din Capitala care gestioneaza cazurile de COVID-19.

Teleorman: Doi copii, preluati de autoritati dupa ce parintii lor si doi frati au fost diagnosticati cu coronavirus si internati intr-un spital din Capitala

Doi copii, de 2 si 12 ani, au fost preluati sambata seara de autoritati si dusi intr-un centru de plasament dupa ce parintii lor si doi frati au fost diagnosticati cu coronavirus si internati la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals din Capitala, anunta Consiliul Judetean Teleorman.

Orasul din Romania unde medicii trag la sorti cine sa trateze pacienti cu coronavirus Managerul spitalului: Sunt medic ca sa slujesc beteagul

Intr-un spital din Romania, medicii trag la sorti cine va ingriji bolnavi infectati cu coronavirus, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Este vorba despre Spitalul Judetean Dr. Constantin Opris din Baia Mare. Contactat de HotNews. ro, managerul interimar al spitalului, medicul Vasile Pop, admite ca unora dintre colegi nu le-a suras ideea, dar spune ca niciun cadru medical nu poate refuza sa ingrijeasca bolnavi, inclusiv infectati cu coronavirus. Cazul de la Baia Mare spune multe despre starea de spirit din spitalele romanesti, in conditiile in care multe cadre medicale reclama, in aceste zile, ca nu au suficiente echipamente de protectie.

Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar din Capitala, confirmate cu coronavirus

Sapte cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au fost diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2, informeaza unitatea medicala intr-un comunicat.

CORONAVIRUS. Managerul Spitalului din Deva a fost suspendat din functie. Unitatea medicala, plasata in carantina (VIDEO)

Managerul Spitalului Judetean Deva, Daniel Rosca, a fost suspendat din functie, din cauza felului in care a gestionat situatia raspandirii infectiei cu noul coronavirus. Spitalul va intra in carantina.

Se inchid parcurile din Bucuresti, incepand cu 28 martie. Ce se intampla cu mai multe hoteluri din Capitala

Toate parcurile din Bucuresti se inchid incepand cu 28 martie 2020. Este o masura suplimentara pe care municipalitatea o ia pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19. Mai multe hoteluri din Capitala vor fi puse la dispozitia medicilor. Se inchid parcurile din Bucuresti, din 28 martie Bilantul actual al epidemiei din Romania este de 1.

CORONAVIRUS. Medic epidemiolog: Pandemia din Marea Britanie incetineste, iar testele de anticorpi pot fi gata in cateva zile

Epidemia de coronavirus din Regatul Unit da semne de incetinire, anunta epidemiologul Neil Ferguson, profesor de biologie matematica la Imperial College London. Ferguson a declarat, luni, ca dupa parerea sa.

CORONAVIRUS |Ministrul Economiei: Companiile din industria auto doresc producerea in tara a ventilatoare mecanice

Exista posibilitatea ca in Romania sa se produca in curand ventilatoare mecanice necesare pentru tratarea cazurilor grave de coronavirus, a afirmat sambata ministrul Economiei, Virgil Popescu, intr-o.

Pandemia de coronavirus prabuseste valoarea transferurilor din fotbal

Intreruperea competitiilor de fotbal pe fondul pandemiei de coronavirus antreneaza consecinte economice severe asupra sportului rege.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )