Libnet.ro
UNICEF

21:15

Se inchid parcurile din Bucuresti, incepand cu 28 martie. Ce se intampla cu mai multe hoteluri din Capitala

Playtech Playtech,
Se inchid parcurile din Bucuresti, incepand cu 28 martie. Ce se intampla cu mai multe hoteluri din Capitala

Toate parcurile din Bucuresti se inchid incepand cu 28 martie 2020. Este o masura suplimentara pe care municipalitatea o ia pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19. Mai multe hoteluri din Capitala vor fi puse la dispozitia medicilor. Se inchid parcurile din Bucuresti, din 28 martie Bilantul actual al epidemiei din Romania este de 1. continuă pe Playtech

CORONAVIRUS. Parcurile din Bucuresti se vor inchide (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca parcurile din Bucuresti vor fi inchise ca masura impusa pentru limitarea.

Aurelian Badulescu: Cetatenii surprinsi in parcurile din Bucuresti risca amenzi cuprinse intre 100 si 5.000 de lei

Cetatenii surprinsi in parcuri, incepand de sambata, ora 14,00, risca amenzi cuprinse intre 100 si 5. 000 de lei, a declarat viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, citat de Agerpres.

Toate parcurile si gradinile publice din Bucuresti, inchise incepand de sambata dupa-amiaza

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu anunta interdictia de a intra in parcurile din Bucuresti, .

incepand de sambata, toate parcurile din Bucuresti sunt inchise

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta din Capitala a luat, vineri seara, decizia de a inchide, de sambata, toate parcurile din Bucuresti, pentru a preveni raspandirea epidemiei de coronavirus. O parte dintre ele fusesera deja inchise dupa ce saptamana trecuta, mii de bucuresteni au fost vazuti plimbandu-se in plina epidemie de coronavirus. Primariile Sectoarelor 4 si 6 au inchis parcurile si locurile de joaca de saptamana trecuta pentru a limita raspandirea noului coronavirus. La Sectorul 2, erau inchise majoritatea. De astazi, vor fi toate inchise.

Badulescu: Parcurile din Bucuresti au fost inchise pana la ridicarea starii de urgenta Amenda de pana la 5.000 de lei pentru cei care intra in parc

De sambata de la ora 14. 00 toate parcurile din Bucuresti au fost inchise pentru a preveni raspandirea epidemiei de coronavirus. Aceasta hotarare va ramane valabila pana la ridicarea starii de urgenta, a anuntat viceprimarul Aurelian Badulescu, care a subliniat ca cetatenii pot fi amendati cu 100 pana la 5. 000 de lei, daca incalca interdictiile.

Toate parcurile si gradinile publice din Bucuresti au fost inchise. Amenzi cuprinse intre 100 si 5.000 de lei pentru cei care incalca regulile

Frecventarea parcurilor din Bucuresti este interzisa incepand de sambata, pe toata durata starii de urgenta, ca masura de raspandire a pandemiei de coronavirus, a anuntat sambata viceprimarul.

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de sambata, 28 martie

Gratiela Duban, eliminata din competitia Survivor Romania. Masurile impuse pentru concurenti, pe fondul pandemiei de coronavirus, anuntate de prezentatorul emisiunii. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D editia de sambata Concurentii ramasi in competitia Survivor Romania sunt deconectati total de ceea ce se intampla in lume, acestia neavand acces la informatii, decat prin intermediul .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 28 martie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Editia de sambata 28 martie Andreea Oprica indragostita pana peste cap: Semeni .

Vremea sambata, 28 martie 2020. Ultimele informatii de la ANM

Specialistii de la ANM vin cu vesti bune pentru acest weekend. Meteorologii anunta ca vremea va intra intr-un proces de incalzire,iar precipitatiile vor fi putine. Informatii ANM Vremea sambata, 28 martie 2020 in zilele acestei saptamani am avut parte de o vreme rece, cu valori termice, in mare parte din teritoriu, sub cele normale acestei .

HOROSCOP DRAGOSTE 28 MARTIE. Racii trebuie sa profite de energia lor, Varsatorii sunt dornici de aventuri

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 28 MARTIE 2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )