Libnet.ro
UNICEF

21:30

CORONAVIRUS |Ministerul Economiei, precizari despre obtinerea Certificatelor de Situatie de Urgenta

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ministerul Economiei, precizari despre obtinerea Certificatelor de Situatie de Urgenta

Ministerul Economiei face o serie de precizari cu privire la obtinerea Certificatelor de Situatie de Urgenta pentru reprezentantii mediului de afaceri. Astfel, beneficiarii programelor nationale care au oprit. continuă pe B1

Obtinerea Certificatelor de Situatie de Urgenta. 14 intrebari si raspunsuri de la Ministerul Economiei

Ministerul Economiei explica mecanismul de obtinere a Certificatelor de Situatie de Urgenta, printr-o serie de intrebari si raspunsuri la cazuri punctuale.

Obtinerea Certificatelor de Situatie de Urgenta- 14 intrebari si raspunsuri

Ministerul Economiei a raspuns la 14 intrebari legate de cazuri punctuale in privinta obtinerii certificatelor de situatie de urgenta. De exemplu, a raspuns daca pot beneficia de somaj tehnic beneficiarii programelor nationale sau cei care si-au deschis activitatea in perioada decembrie 2019 - februarie 2020 si nu pot justifica o scadere de 25% a veniturilor.

Ministerul Economiei a publicat noi detalii despre obtinerea Certificatului de Situatie de Urgenta

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri MEEMA) a publicat, miercuri, detalii suplimentare despre emiterea Certificatului de Situatie de Urgenta CSU) pentru companii.

Ministerul Economiei, despre somajul tehnic: Nu este necesara depunerea Certificatelor de Situatii de Urgenta

Ministerul Economiei anunta ca nu mai este necesara depunerea Certificatelor de Situatii de Urgenta pentru obtinerea somajului tehnic in cazul angajatilor care au de suferit in contextul crizei provocate de.

Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic- Ministerul Economiei

Guvernul a stabilit prin OUG 322020 ca Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic pentru salariatii angajatorilor care isi reduc sau isi intrerup activitatea ca urmare a efectelor epidemiei de SARS-CoV-2. Angajatorii vor depunde cereri insotite de declaratii pe propria raspundere, transmite Ministerul Economiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )