Libnet.ro
UNICEF

18:15

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Daca vom avea un numar de cazuri in scadere, de la o zi la alta, ne gandim la deschiderea teraselor de la 1 iunie si de la 15 iunie, la deschiderea plajelor (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Daca vom avea un numar de cazuri in scadere, de la o zi la alta, ne gandim la deschiderea teraselor de la 1 iunie si de la 15 iunie, la deschiderea plajelor (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca, in acest moment, nu se pune problema. continuă pe B1

Coronavirus. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre masurarea temperaturii la accesul in magazine: Un minim triaj epidemiologic

Masurarea temperaturii la intrarea in institutii, cladiri de birouri sau supermarketuri continua sa creeze valva in spatiul public. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, explica necesitatea masurarii.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Suntem intr-o faza descrescatoare a curbei pandemiei de COVID-19. O avem de vreo saptamana

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca Romania a trecut in ultima saptamana intr-o faza descendenta a pandemiei de COVID-19 avand in vedere zilelele consecutive in care s-au inregistrat un.

Ministrul Sanatatii, anunt despre deschiderea teraselor si a plajelor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a spus vineri ca Romania se afla intr-o perioada descendenta a cazurilor de coronavirus, iar daca lucrurile vor merge bine, terasele si plajele vor fi deschise.

Nelu Tataru: Nu se pune problema introducerii de noi masuri de restrictie in perioada urmatoare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus ca nu se pune problema introducerii unor noi masuri de restrictie in perioada urmatoare, in ciuda sutelor de cazuri zilnice de coronavirus inregistrate de la relaxarea masurilor.

Nelu Tataru, despre pandemie: Suntem intr-o faza descrescatoare a curbei, de o saptamana

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat vineri ca Romania a intrat intr-o regresie a curbei privind pandemia de coronavirus, ce se observa de o saptamana si jumatate.

Ministrul Sanatatii anunta ca ne aflam intr-o faza descrescatoare a curbei pandemiei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca Romania se afla intr-o perioada descrescatoare a curbei privind pandemia de coronavirus de vreo saptamana si jumatate si isi doreste sa ramana asa.

Tataru: Suntem pe o perioada descendenta a cazurilor de coronavirus Daca aceasta etapa merge bine, ne gandim sa deschidem terasele de la 1 iunie si plajele de la 15 iunie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat vineri, la Iasi, ca romanii se pot gandi la vacanta in faza actuala a epidemiei de Covid-19, insa relaxarea trebuie sa se faca etapizat, el adaugand ca autoritatile se gandesc, daca actuala etapa va merge bine, la deschiderea teraselor de la 1 iunie si deschiderea plajelor de la 15 iunie, transmite Agerpres.

Ministrul Sanatatii, despre redeschiderea teraselor, restaurantelor si plajelor in Romania

Ministrul Sanatatii, a declarat ca terasele vor fi redeschise de pe 1 iunie daca se va inregistra o scadere a numarului de cazuri de coronavirus. De asemenea, plajele ar putea fi redeschise de pe 15 iunie.

Avertisment: Pericolul imbolnavirilor nu a trecut! Ministrul Sanatatii: Nu ne putem bucura inca, dar nici nu ne intristam

Ministrul Sanatatii avertizeaza ca pericolul nu a trecut, desi Romania se afla intr-o perioada descrescatoare in ceea ce priveste numarul de numarul de infectii cu noul coronavirus.

Tataru sustine ca nu exista nicio diferenta de opinie intre el si premierul Orban in ceea ce priveste purtarea mastii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, ca nu exista o diferenta de opinie intre el si premierul Ludovic Orban in ceea ce priveste purtarea mastii in spatii inchise.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )