Libnet.ro
UNICEF

17:45

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Urmeaza ca in primul trimestru al anului viitor sa beneficiem de un prim vaccin

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Urmeaza ca in primul trimestru al anului viitor sa beneficiem de un prim vaccin

Romania ar putea sa beneficieze de un vaccin impotriva noului coronavirus in primul trimestru al anului viitor. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care a precizat inclusiv ca vaccinul. continuă pe B1

OMS: in octombrie si noiembrie va creste mortalitatea. Cum explica ministrul Sanatatii, Nelu Tataru

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a avertizat statele membre ca trebuie sa fie pregatite pentru.

NELU TATARU: Urez sanatate celor 2.900 de colegi care au nevoie de asistenta medicala fiind infectati cu noul coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a transmis, astazi, de Ziua Mondiala a Sigurantei Pacientului, multumiri personalului medical implicat in lupta impotriva coronavirusului. Urez sanatate celor 2. 900 colegi care au nevoie de asistenta medicala fiind infectati cu noul coronavirus. Gandul meu se indreapta si catre familiile celor care au pierdut lupta, a afirmat Tataru.

TATARU: Urmeaza ca in primul trimestru al anului viitor sa beneficiem de un prim vaccin

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca Romania ar putea beneficia de un vaccin impotriva Covid in primul trimestru al anului viitor, insa, pana atunci, romanii trebuie sa respecte regulile, conform news. ro.

NELU TATARU: Am contractat 3 milioane de doze de vaccin antigripal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, la Braila, ca au fost contractate, pana in prezent, 3 milioane de doze de vaccin antigripal, o prima transa fiind distribuita deja catre Directiile de Sanatate Publica din tara.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Putem ajunge la 2.000 de cazuri pe zi daca nu respectam regulile

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, miercuri, pentru Digi24, ca, daca oamenii respecta masurile de distantare aentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus, se va mentine un platou al.

Nelu Tataru: Pandemia de coronavirus a dezvaluit provocarile uriase si riscurile pentru cadrele medicale. Urez sanatate celor 2.900 de colegi infectati

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a transmis, joi, ca pandemia de coronavirus a aratat intregii lumi provocarile uriase si riscurile cu care se confrunta angajatii din sistemul sanitar. De Ziua Mondiala a.

Nelu Tataru: Luna septembrie este o luna de incercare, o luna de foc. Scoala era imperios sa inceapa

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a comentat, luni seara, prima zi de scoala si a afirmat ca, asa cum anuntat anterior, luna septembrie este o luna de incercare, o luna de foc, referindu-se inclusiv la deschiderea anului scolar si la alegerile care urmeaza. Ministrul afirma ca, in cea mai mare parte, normele au fost respectate in interiorul scolilor, chiar daca pana sa se ajunga in clase au fost momente de aglomeratie.

Nelu Tataru: Cei din Terapia Intensiva sunt cei care numara decedatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca s-a facut o evaluare a mortalitatii cauzate de coronavirus si nu suntem chiar asa de sus. Totodata, acesta a mai afirmat ca cei din Terapia.

Nelu Tataru, despre inceperea noului an scolar: Speram ca vom avea o crestere usor percertibila

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, in contextul inceperii noului an scolar in plina pandemie de coronavirus, ca spera ca va fi o crestere a cazurilor de Covid-19 in randul elevilor si al.

Nelu Tataru a reactionat dupa neregulile din prima zi de scoala. Marea teama a ministrului

Luni seara, ministrul Nelu Tataru a comentat modul in care s-a desfasurat prima zi de scoala. Acesta a remarcat aglomeratia din fata scolilor si a spus ca spera ca situatia sa fie caracteristica primei zile de scoala. Ministrul Sanatatii a reactionat dupa neregulile din prima zi de scoala Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a spus ca .

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )