Libnet.ro
UNICEF

11:46

Nelu Tataru, despre inceperea noului an scolar: Speram ca vom avea o crestere usor percertibila

B1 B1,
Nelu Tataru, despre inceperea noului an scolar: Speram ca vom avea o crestere usor percertibila

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, in contextul inceperii noului an scolar in plina pandemie de coronavirus, ca spera ca va fi o crestere a cazurilor de Covid-19 in randul elevilor si al. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre inceperea anului scolar 2020 - 2021: Suntem pregatiti sa reactionam la orice situatie apare

In timpul vizitei la Valcea, premierul Romaniei, Ludovic Orban, a explicat faptul ca unitatile de invatamint sunt in proprietatea localitatilor si exista o legatura directa intre scoli si.

Nelu Tataru: Profesorii cu comorbiditati pot opta sa predea online Unele cadre didactice iau in calcul pensionarea

Facand referire la inceperea noului an scolar, din 14 septembrie, ministrul Sanatatii a afirmat ca vor fi trei tipuri de adeverinte ce vor trebui prezentate pentru intrarea in colectivitate. Momentan, va.

Stare de alerta pentru romani de luni, in toata tara. Nelu Tataru a stabilit regulile

Noul an scolar incepe, iar autoritatile se asteapta la o explozie de cazuri noi, in plina stare de alerta, drept pentru care au fost stabilite noi reguli, valabile de luni si transmise de ministrul Nelu Tataru. Stare de alerta de luni. Ministrul Nelu Tataru: Anul scolar 2020-2021 incepe cu daca si cu parca, spun elevii .

Nelu Tataru: Pentru mine este cel mai important moment de la inceputul pandemiei

Inceperea anului scolar 2020-2021 reprezinta o mare provocare pentru parinti, elevi si profesori, dar si pentru autoritati. Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut precizari pe marginea acestui.

Nelu Tataru: Profesorii care au comorbiditati pot opta sa predea online

Nelu Tataru a afirmat ca vor fi trei tipuri de adeverinte necesare in functie de prezenta sau nu a unei patologii, la inceperea anului scolar. Ministrul Sanatatii a explicat ca in acest moment, trebuie doar recomandarea pentru cei cu comorbiditati, cu boli cronice, pentru copiii care au acasa apartinatori si vor sa faca invatamant online, pentru profesori care au comorbiditati si vor sa predea online.

Tataru, despre Spitalul Regional de Urgenta Craiova: Din 2027 vom avea un spital de top in toata zona Olteniei

Nelu Tataru a afirmat, intrebat despre stadiul actiunilor privind Spitalul Regional de Urgenta din Craiova ,ca suntem in linie dreapta. Ministrul Sanatatii a explicat ca de anul viitor vom avea toate etapele de parcurs, iar din 2027 urmeaza sa avem un spital de top in toata zona Olteniei. El a adaugat ca actualul Spital Judetean de Urgenta Craiova va fi relocat in viitorul spital regional.

Nelu Tataru: Luna septembrie este o luna de incercare, o luna de foc. Scoala era imperios sa inceapa

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a comentat, luni seara, prima zi de scoala si a afirmat ca, asa cum anuntat anterior, luna septembrie este o luna de incercare, o luna de foc, referindu-se inclusiv la deschiderea anului scolar si la alegerile care urmeaza. Ministrul afirma ca, in cea mai mare parte, normele au fost respectate in interiorul scolilor, chiar daca pana sa se ajunga in clase au fost momente de aglomeratie.

Mesaje de inceperea anului scolar. Ce sa ii transmiti unui elev la inceput de drum

Foarte multi oameni cauta mesaje pe care pot sa le ureze cu prilejul inceperii noului an scolar. Aceste mesaje pot fi adresate atat elevilor, cat si cadrelor didactice. Mesajele primite de catre elevi pot veni din partea familiei: bunici, parinti, sau alte rude, fie din partea cadrelor didactice, care au mereu mesaje incurajatoare fata de .

Ludovic Orban, mesaj inainte de inceperea anului scolar: Sunt convins ca la scoala copilul va fi mai putin expus riscului de imbolnavire (VIDEO)

Premierul Romaniei a declarat in cursrul zilei de duminica, cu mai putin de 24 de ore inainte de inceperea noului an scolar ca are incredere in dascalii si in sistemul de educatie din tara. Mai mult.

Ministrul Educatiei, cu cateva zile inainte de inceperea anului scolar: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu! Orice intentie buna este interpretata de toti cei fara de greseala

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a transmis un mesaj dur pe Facebook la adresa celor care critica modul in care a fost pregatita in contextul pandemiei de coronavirus inceperea noului an.

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )