Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus in Moldova: Peste 5 mii de persoane se afla sub monitorizarea medicilor de familie

Adevărul Adevărul,
Coronavirus in Moldova: Peste 5 mii de persoane se afla sub monitorizarea medicilor de familie

In cadrul sedintei Punctului Focal pentru prevenirea si controlul infectiei privind Coronavirusul de tip nou, care s-a desfasurat luni, 9 martie, au fost discutate masurile care urmeaza a fi implementate pentru prevenirea si controlul infectiei cu COVID-19 in Republica Moldova. La momentul actual in teritoriu, au fost transmise peste 10 mii de fise epidemiologice. Sub monitorizarea medicilor de familie se afla peste 5 mii de persoane. continuă pe Adevărul

VIDEO Un hotel-carantina din China s-a prabusit: cel putin 70 de persoane prinse sub daramaturi 38 scoase pana acum

Aproximativ 70 de persoane au fost prinse sub daramaturi dupa ce un hotel din orasul chinez Quanzhou provincia Fujian, sud-estul tarii), care era folosit pentru izolarea in carantina a celor infectati cu coronavirus, s-a prabusit sambata, au anuntat autoritatile locale, potrivit Reuters. 00 Aproximativ 30 de oameni sunt inca prinsi sub daramaturi, informeaza presa de stat chineza.

Coronavirus: Persoanele peste 70 de ani ar putea fi interzise pe stadioane Masura ar afecta un antrenor

Presa engleza scrie despre faptul ca persoanele cu varsta peste 70 de ani ar putea sa fie interzise pe stadioanele din Premier League, ca o masura de a lupta imporiva extinderii cazurilor de infectare cu coronavirus, informeaza lequipe. fr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )