Libnet.ro
UNICEF

07:15

Coronavirus: Mortalitatea din alte cauze a crescut in Portugalia in timpul epidemiei de Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Mortalitatea din alte cauze a crescut in Portugalia in timpul epidemiei de Covid-19

Reticenta unor bolnavi de a se prezenta la medic de teama ca s-ar putea imbolnavi de Covid-19 si atentia insuficienta acordata bolnavilor cronici in spitalele care au acum drept prioritate epidemia de coronavirus se numara printre posibilele explicatii ale cresterii semnificative a deceselor inregistrate in Portugalia din alte cauze decat aceasta epidemie, relateaza miercuri agentia EFE, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Peste 180.000 de morti, doua treimi numai in Europa 700.000 de pacienti cu Covid-19, declarati deja vindecati la nivel mondial

Numarul de cazuri de coronavirus raportate oficial in lume a depasit 2,6 milioane, iar cel al deceselor a ajuns la peste 180. Totodata, peste 700. 000 de pacienti cu Covid-19 au fost declarati vindecati, potrivit centralizarilor de pe Arcgis si WorldMeter. 41 Mortalitatea din alte cauze a crescut in Portugalia in timpul epidemiei de Covid-1921. 00 Peste 180. 000 de morti in intreaga lume Tarile cu cele mai multe decese20. 55 Franta a trecut de 21. 000 de decese; numarul pacientilor internati la terapie intensiva e in scadere20. 49 Patru manastiri ortodoxe din Ucraina, plasate in carantina19. 24 Italia a depasit pragul de 25. 000 de morti18. 37 Bilantul deceselor in Canada a urcat la 1. 51 Numarul mortilor in Iran a urcat la 5. 17 Grup de experti SUA: Tratamentul cu hidroxiclorochina si azitromicina afecteaza inima17. 58 Marea Britanie: 759 de noi decese anuntate miercuri, 18. 100 in total.

Alexandru Rafila a dat cea mai buna veste. Masurile trebuie amortizate cu cele din alte state!

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, vorbeste despre relaxarea masurilor luate impotriva raspandirii pandemiei de coronavirus. Profesorul a vorbit la Digi 24 chiar despre reluarea activitatilor si in ce conditii se va petrece acest lucru, atat de asteptat de toata populatia Romaniei. Alexandru Rafila a vorbit despre relaxarea masurilor luate impotriva extinderii pandemiei de .

CORONAVIRUS |Una din sapte persoane cu COVID-19 din Romania este cadru medical. 84.5% dintre decedati aveau cel putin o comorbiditate

Unul din sapte cazuri de contaminare cu COVID-19 in Romania este al unui cadru medical, iar peste 80% dintre cei rapusi de noul coronavirus aveau ce putin o comorbiditate, se arata intr-un raport al Institutului.

Coronavirus: Epidemia din New York, in faza descendenta, afirma guvernatorul Cuomo, indemnand la prudenta

Focarul de COVID-19 din New York, epicentrul epidemiei din SUA, a intrat pentru prima data pe o panta descendenta, a declarat duminica guvernatorul acestui stat, Andrew Cuomo, chemand totusi la prudenta, scrie agentia de presa AFP, citata de Agerpres. Toate indiciile sunt ca ne aflam intr-o faza descendenta, a afirmat Cuomo in briefingul sau de presa zilnic. Continuarea acestei scaderi va depinde de ceea ce vom face pentru a nu compromite progresele realizate, a subliniat guvernatorul, care a prelungit recent masurile de izolare pana la 15 mai.

A mers la spital si a refuzat testarea pentru coronavirus. Chirurgul din Arges a imbolnavit 23 de persoane

Un chirurg din Arges a mers bolnav la spital si a refuzat sa fie testat pentru coronavirus. Iar rezultatul este dramatic: 23 de persoane s-au imbolnavit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )