Libnet.ro
UNICEF

11:00

A mers la spital si a refuzat testarea pentru coronavirus. Chirurgul din Arges a imbolnavit 23 de persoane

Antena3 Antena3,
A mers la spital si a refuzat testarea pentru coronavirus. Chirurgul din Arges a imbolnavit 23 de persoane

Un chirurg din Arges a mers bolnav la spital si a refuzat sa fie testat pentru coronavirus. Iar rezultatul este dramatic: 23 de persoane s-au imbolnavit. continuă pe Antena3

Barbatul din Arges cu COVID-19 decedat in acest weekend a fost pacient al medicului infectat care a refuzat testarea

Printre decesele COVID-19 anuntate duminica, 19 aprilie, de Grupul de Comunicare Strategica se numara si cel al unui argesean. Barbatul fusese pacient al medicului Felix Sarboiu, doctorul de la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti confirmat pozitiv si aflat in centrul unui scandal dupa ce a refuzat testarea, desi avea simtome de infectie respiratorie acuta.

De ce trebuie schimbata abordarea cu privire la testarea pentru COVID-19?

Teoretic, orice tara are 3 optiuni principale cu privire la testarea pentru COVID-19 1) testarea in masa, vizand, practic, intreaga populatie, 2) testarea doar a persoanelor suspecte de infectare sau 3) testarea persoanelor suspecte de infectare plus o testare regulata de tip statistic, pe baza de esantioane de populatie estimate a fi reprezentative.

Gigi Becali s-a testat pentru coronavirus: Am facut testul de doua ori

Gigi Becali s-a testat pentru coronavirus. Latifundiarul a recunoscut ca si-a facut testul de doua ori, dar a iesit negativ.

inca o tara pacalita: Marea Britanie a cumparat din China teste pentru coronavirus de 16 milioane de lire. Nu merg

Guvernantii britanici se dau de ceasul mortii sa recupereze 16 milioane de lire sterline, bani cu care au cumparat kit-uri de testare pentru coronavirus care s-au dovedit a fi ineficiente. Downing Street a achitat su.

Se tureaza motoarele pentru prima cursa din Campionatul National Digital de Circuit Betano

Vineri s-au incheiat precalificarile pentru prima etapa din Campionatul National Digital de Circuit Betano CDNC Betano), organizata sub egida Federatiei Romana de Automobilism Sportiv.

Chirurgul depistat cu coronavirus care a mers bolnav la lucru si a refuzat testarea a imbolnavit pana acum 23 de persoane

Felix Sarboiu, chirurgul de la Spitalul Judetean Arges depistat pozitiv cu COVID-19 care a refuzat de doua ori sa fie testat si care a mers bolnav la lucru, a imbolnavit pana acum 23 de persoane. in seara zilei de sambata, 18 aprilie, au sosit inca 16 teste pozitive, dupa cele sapte venite joi, 17 aprilie.

Numarul imbolnavitilor direct si indirect de chirurgul de la Pitesti care a refuzat testarea COVID-19 a ajuns la 27. Printre infectati,sotul si copiii unei asistente

S-a marit cu patru bolnavi bilantul persoanelor depistate pozitiv cu noul coronavirus in cazul focarului de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti: 27 de persoane, dintre care 24, contacte directe si trei contacte indirecte.

Chirurgul infectat cu COVID-19 care a refuzat testarea si a luat contact cu sute de persoane. Nu a facut testul ca e incapatanat

Chirurgul Felix Sarboiu, de la Spitalul Judetean Arges, depistat pozitiv cu COVID-19, miercuri, 15 aprilie, a refuzat de doua ori sa fie testat. Prima oara a acceptat pe 6 aprilie sa faca un test rapid dupa multe insistente, iar pe 10 aprilie a refuzat sa fie supus unui test PCR care ar fi putut confirma infectarea. Medicul a intrat in contact cu sute de persoane.

Biologul Dumitru Jardan, care lucreaza intr-un laborator de testare pentru coronavirus, explica genetica coronavirusului si imunitatea dobandita in urma infectiei

Biologul Dumitru Jardan isi petrece multe ore din zi intr-un costum etans, in laborator, unde realizeaza testarea moleculara tip RT-PCR pentru a identifica prezenta coronavirusului. Dureaza mult echiparea, iar in acele ore nu mananca, nu bea apa, are nevoie de concentrare maxima, pentru ca testarea sa fie realizata in conditii de maxima siguranta pentru el si pentru colegi. Dumitru Jardan este coordonator al laboratorului de Biologie Moleculara MedLife, doctor in stiinte medicale si explica genetica si biologia coronavirusului, cat dureaza imunitatea dobandita in urma infectiei si importanta imunitatii de grup.

Operatiunea Zendal: 750 de militari vor parcurge toata Spania si vor testa zeci de mii de cetateni pentru coronavirus Cu peste 20.000 de decese printre pacientii cu COVID-19, Regatul a depasit un nou prag psihologic

Un numar de 750 de militari sunt pregatiti sa parcurga toata Spania si testeze pentru coronavirus cetateni din zeci de mii de locuinte, in Operatiunea Zendal ce face parte dintr-un macrostudiu pe care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )