Libnet.ro
UNICEF

08:15

Coronavirus: Moscova va incepe vaccinarea in masa a rezidentilor in urmatoarele doua luni

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Moscova va incepe vaccinarea in masa a rezidentilor in urmatoarele doua luni

Capitala si cel mai mare oras al Rusiei, Moscova, care a inregistrat cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus din tara, va incepe vaccinarea in masa a rezidentilor sai impotriva maladiei COVID-19 in urmatoarele doua luni, a anuntat luni primarul Serghei Sobianin, citat de DPA, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Slovenia impune carantina nationala Prima Doamna a Frantei s-a autoizolat dupa intrarea in contact cu un bolnav Covid-19

Bilantul pandemiei a ajuns luni la 40,289,836 de cazuri de Covid-19, din care 1,118,443 sunt decese, iar 30,122,268 sunt pacienti vindecati. 10: Doua vaccinuri ar putea fi gata de autorizare in noiembrie in Statele Unite 22:29 Franta: peste 2. 000 de pacienti aflati in terapie intensiva 20:20 Trump, atac la adresa dr Fauci: Oamenii s-au saturat sa-l auda pe Fauci si pe toti acesti idioti 21. 00: Numarul zilnic al cazurilor scade, dar creste bilantul deceselor19:50 UE va interconecta toate aplicatiile nationale de contact tracing 19. 05: Prima Doamna a Frantei, Brigitte Macron, s-a autoizolat dupa ce a intrat in contact cu un pacient Covid-19 pe 15 octombrie. Ea a spus ca nu are simptome ale unei boli. 45: Moscova va incepe vaccinarea in masa a rezidentilor in urmatoarele doua luni.

CORONAVIRUS |Rusia va incepe vaccinarea in masa impotriva COVID-19

Primarul Serghei Sobianin a anuntat, luni, ca in Moscova se va incepe vaccinarea in masa a rezidentilor cu vaccinul Sputnik V, impotriva noului coronavirus, potrivit Agerpres. Vom incepe vaccinarea in.

Rusia incepe vaccinarea in masa a populatiei cu Sputnik V, in ciuda controverselor

Explozia de cazuri noi de Covid-19 din Rusia, peste 15. 000 in doar 24 de ore, a determinat autoritatile de la Moscova sa ia o decizie radicala. Vom incepe vaccinarea in masa a populatiei in decembrie-ianuarie, anunta primarul Capitalei, Serghei Sobianin, conform Digi24.

Prognoza meteo: cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani?

Meteorologii au intocmit o prognoza valabila pe regiuni in urmatoarele doua saptamani, pe baza datel.

TATARU: Restrictiile impuse in urma cu cateva zile vor trebui sa-si faca efectele in urmatoarele doua-trei saptamani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, referindu-se la cele 4. 026 de cazuri de COVID-19 raportate vineri, ca vom avea o crestere progresiva si in urmatoarele zile, iar restrictiile impuse recent de autoritati isi vor face efectele abia peste doua-trei saptamani, conform news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )