Libnet.ro
UNICEF

13:45

Prognoza meteo: cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani?

România Liberă România Liberă,
Prognoza meteo: cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani?

Meteorologii au intocmit o prognoza valabila pe regiuni in urmatoarele doua saptamani, pe baza datel. continuă pe România Liberă

Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani. Anuntul surpriza al meteorologilor

Vesti bune de la meteorologi. Dupa ce, in zilele care urmeaza, acestia anunta intrarea unui vortex polar in tara noastra, de saptamana viitoare vremea incepe din nou sa se incalzeasca. Astfel, in primele doua saptamani de prognoza, temperaturile vor fi peste cele normale acestei perioade.

Prognoza meteo pentru perioada 19 octombrie 1 noiembrie. Vremea se va incalzi in prima perioada si se raceste spre sfarsitul lunii

Vremea se va incalzi in aceasta saptamana, dar va urma un val de ploi incepand din 24 octombrie cand se va resimti si o racire accentuata, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM) care a publicat prognoza pe urmatoarele doua saptamani.

Prognoza meteo noiembrie 2020. Cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza meteo pentru noiembrie 2020. Iata cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania in luna lui Brumar! Prognoza meteo luna noiembrie 2020 Meteorologii de la ANM au anuntat cum va fi vremea in luna noiembrie 2020. Conform prognozei meteo, se anunta o perioada mai .

Coronavirus: Moscova va incepe vaccinarea in masa a rezidentilor in urmatoarele doua luni

Capitala si cel mai mare oras al Rusiei, Moscova, care a inregistrat cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus din tara, va incepe vaccinarea in masa a rezidentilor sai impotriva maladiei COVID-19 in urmatoarele doua luni, a anuntat luni primarul Serghei Sobianin, citat de DPA, scrie Agerpres.

Tara Galilor intra in carantina totala, pentru doua saptamani Premierul Mark Drakeford: Este cea mai sigura cale de a recastiga controlul si de a evita o infectare in masa

Incepand cu data de 23 octombrie, de la ora 18:00, pana la data de 9 noiembrie doua saptamani), Tara Galilor va intra in lockdown. Oamenii vor sta in case, iar restaurantele, pub-urile si magazinele.

Coronavirus: Cehia asteapta doua saptamani efectul noilor masuri inainte de a decide un eventual lockdown (vicepremier)

Cehia, care are in prezent cea mai mare rata de crestere a numarului de infectari cu coronavirus, va astepta cel putin doua saptamani inainte de a decide daca va impune carantina totala pentru a combate epidemia, a afirmat duminica vicepremierul Karel Havlicek, potrivit Agerpres.

UE acorda inca doua saptamani incheierii acordului Brexit, dupa ce Boris Johnson a cerut Bruxellesului o schimbare de pozitie

Cei 27 si-au dat acordul unei continuari - timp de inca doua saptamani - a negocierilor UE cu Regatul Unit cu privire la viitoarea lor relatie dupa Brexit, a anuntat vineri presedintele francez Emmanuel Macron, dupa ce premierul britanic Boris Johnson a amenintat ca nu vor mai avea loc negocieri daca Bruxellesul nu -si schimba pozitia, relateaza Reuters.

Prognoza meteo: Un val de aer polar loveste Romania. Cat de frig se anunta si in ce regiuni vin ninsori

Un val de aer polar aduce frig accentuat in Romania si precipatii in majoritatea regiunilor. La munte, meteorologii anunta lapovita si ninsori. Maximele nu vor depasi 17 grade in regiunile sudice.

Prognoza meteo, azi, 16 octombrie 2020. Vreme mai calda decat in mod normal, insa ploioasa

Vineri, 16 octombrie, vremea se mentine mai calda fata de normalul perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade, cele mai ridicate fiind in Muntenia si in Dobrogea. Noaptea,.

Prognoza meteo pana la mijlocul lunii noiembrie 2020. Un val de aer cald patrunde in Romania in aceasta saptamana

Incepand cu mijlocul acestei saptamani, un val de aer cald perturba temperaturile deosebit de scazute care abia s-au instalat in Romania. Chiar si asa, maximele nu vor depasi 19 grade in sud-estul tarii,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )