Libnet.ro
UNICEF

13:00

CORONAVIRUS. Negociatorul Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, testat pozitiv

B1 B1,
CORONAVIRUS. Negociatorul Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, testat pozitiv

Negociatorul Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, a fost, joi, testat pozitiv pentru Covid-19, anunta The Guardian. Anuntul a fost facut chiar de catre Barnier, in varsta de 69 de ani. El a. continuă pe B1

Negociatorul-sef al UE pentru Brexit, Michel Barnier, infectat cu coronavirus

Negociatorul-sef al UE pe tema Brexit, Michel Barnier, a anuntat joi ca a fost infectat cu coronavirus, dupa cum arata rezultatul testului.

Franta, coronavirus. Michel Barnier, negociatorul UE pentru Brexit, testat pozitiv

Negociatorul Uniunii Europene UE) pentru Brexit, Michel Barnier, 69 de ani, a anuntat joi ca a fost testat pozitiv la coronavirus, dar s-a aratat increzator cu privire la starea sa de sanatate, intr-o inregistrare video postata pe contul sau de Twitter, informeaza AFP.

Michel Barnier a fost testat pozitiv cu COVID-19

Negociatorul sef al UE pentru Brexit, Michel Barnier, a scris joi pe Twitter ca a fost testat pozitiv cu coronavirus, dar ca este bine.

Rusia, in spatele unei campanii de dezinformare pe marginea pandemiei: opinia Uniunii Europene

Un document al Uniunii Europene atrage atentia asupra practicilor rusesti de a propaga stiri false si, implicit, de a alimenta panica din perioada pandemiei. Din cate se pare, exista tot mai.

Coronavirus: Serbia multumeste Chinei pentru ajutoare si denunta lipsa de solidaritate a UE

Presedintele Serbiei a multumit marti Chinei pentru ajutorul oferit in lupta impotriva noului coronavirus si a acuzat UE ca a abandonat tara sa, privand-o de echipamente de protectie, scrie AFP.

Coronavirus Romania: Folositi servetele pentru a va tine de stalp, atunci cand mergeti cu autobuzul ori metroul!

Autoritatile romane recomanda oamenilor sa evite deplasarile cu mijloacele de transport in comun si, daca acest lucru nu este posibil, atunci sa foloseasca servetele pentru a se tine de stalpi si sa evite sa isi atinga fata, inainte de a se spala pe maini.

Farmacista din Brasov, depistata cu noul coronavirus. Opt farmacii, inchise pentru dezinfectie

O farmacista din Brasov a fost confirmata pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce a fost la o petrecere cu cel de-al doilea pacient confirmat cu COVID-19 din municipiu, cel venit din Boston. Farmacista se afla in.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )