Libnet.ro
UNICEF

11:30

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Identificam tot ce inseamna sursa de oxigen din spitale pentru a face paturi de terapie intermediara

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Identificam tot ce inseamna sursa de oxigen din spitale pentru a face paturi de terapie intermediara

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri seara, la Botosani, ca Ministerul Sanatatii a inceput inventarierea tuturor surselor de oxigen din spitale, pentru a putea asigura pacientilor cu noul co. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Ma voi vaccina anti-Covid. Atat timp cat sunt in prima linie, ma voi vaccina in prima tura

Vineri, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca se va vaccina impotriva noului coronavirus, atunci cand va fi disponibil si ca, atat timp cat este in prima linie, va face acest lucru chiarin.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, ca nu se impune amanarea alegerilor parlamentare din decembrie, deoarece momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente. Acesta a.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: in Suceava capacitatea ATI pentru COVID poate creste cu 20 de paturi la SJU si 5 la Radauti

In judetul Suceava capacitatea in sectorul ATI pentru noul coronavirus poate creste cu 20 de paturi la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Suceava si cu alte 5 paturi la Spitalul Municipal Radauti, iar 5.

NELU TATARU, LA 5 ANI DUPA COLECTIV: Avem tot 23 de paturi pentru pacientii cu arsuri grave

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat printr-un comunicat de presa ca dupa 5 ani de la tragedia din Colectiv, situatia in ceea ce priveste tratamentul pacientilor cu arsuri grave s-a schimbat prea lent.

Nelu Tataru, la 5 ani dupa Colectiv: Avem tot 23 de paturi pentru pacientii cu arsuri grave

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, la 5 ani de la tragedia de la Colectiv, ca Romania are tot 23 de paturi destinate pentru pacientii cu arsuri grave. Tataru a precizat ca lucrurile.

Nelu Tataru: Avem peste 400 de focare de coronavirus Sunt 1.200 de paturi ATI pentru pacientii COVID-19, cu extensie pana la 1.500 Orice act medical e asigurat de CNAS, inclusiv pentru cei neasigurati (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, joi, ca pe teritoriul Romaniei exista 400 de focare de coronavirus, care sunt gestionate de autoritatile sanitare conform procedurilor. El a mai precizat ca avem.

NELU TATARU: Sistemul medical romanesc nu a dat niciodata inapoi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, ca nu crede ca, in contextul pandemiei cu noul coronavirus, se va ajunge la un nou lockdown sau ca medicii sa aleaga intre pacienti.

Nelu Tataru nu exclude sa bage spitalele private in circuit COVID. Suntem pe un camp de lupta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu exclude ipoteza ca spitalele private de la noi sa se ocupe de tratarea bolnavilor infectati cu coronavirus, la nevoie, in masura in care situatia o va impune.

Cat de nemultumit e Nelu Tataru de gestionarea crizei COVID-19? Raspunsul ministrului (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca sistemul sanitar si populatia duc impreuna lupta cu epidemia de coronavirus: personalul medical trateaza pacientii, iar oamenii au grija sa repsecte.

Nelu Tataru: in masura in care primul vaccin anti-COVID va fi gata, acela va fi si la noi. Avem speranta pentru sfarsitul anului sau inceputul anului viitor (VIDEO)

Ministrul Satatii, Nelu Tataru, a declarat joi ca exista sperante ca pana la finalul acestui an sau la inceputul anului viitor sa fie disponibil un vaccin impotriva noului coronavirus. in masura in.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )