Libnet.ro
UNICEF

11:01

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Joi, din pacate, vom avea un numar mai crescut de cazuri ca de obicei, sper sa ne revenim

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Joi, din pacate, vom avea un numar mai crescut de cazuri ca de obicei, sper sa ne revenim

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca joi va fi inregistrat un numar zilnic de infectii cu noul coronavirus mai mare decat de obicei. Ministrul a pus aceasta crestere a numarului de imbolnaviri. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Nelu Tataru avertizeaza: Transmiterea comunitara devine accentuata. Ne apropiem de un moment in care o sa vedem ca avem dublare sau triplare de cazuri pe zi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, referindu-se la cresterea numarului de cazuri de coronavirus in Romania, ca in acest moment autoritatile pot gestiona situatia, insa avand in vedere faptul.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata, deocamdata gestionata. in anumite focare, in anumite zone, se pot reintroduce restrictii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, pentru B1 TV, ca, in acest moment, in Romania se manifesta o transmitere comunitara accentuata a coronavirusului, una dintre cauze fiind ca regulile de.

Nelu Tataru: E ingrijoratoare atitudinea celor care instiga la nerespectarea masurilor. Cati romani au fost testati cu adevarat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, critica dur atitudinea anumitor persoane din aceasta perioada care instiga la nerespectarea masurilor de prevenire a transmiterii infectiei cu coronavirus. Cred ca politicul a venit prea repede peste medical, puncteaza Tataru.

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dezbatuta in Camera Deputatilor: Cand va avea loc votul

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, intitutala Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, va fi dezbatuta, marti, in plenul Camerei Deputatilor. Sedinta este.

NELU TATARU: Vom avea o dublare sau triplare a numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, trage un semnal de alarma cu privire la cresterea numarului de cazuri noi de infectare cu coronavirus.

Nelu Tataru:Azi vom avea un numar de cazuri mai crescut decat de obicei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca numarul de cazuri de COVID-10 confirmate astazi va fi mai crescut decat de obicei. Acestaa mers, joi, intr-o vizita de lucru la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, unde a explicat ca urmatoarea etapa de relaxare va incepe de la 1 iulie.

NELU TATARU: Vom semna un ordin de ministru in care toti pacientii asimptomatici sau usor simptomatici vor fi internati 10 zile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca pacientii infectati cu coronavirus, dar care nu au simptome sau au simptome usoare, vor beneficia de o internare de doar zece zile, apoi vor sta izolati acasa timp de 14 zile, sub supravegherea medicului de familie.

NELU TATARU: in acest moment nu luam in considerare o carantinare a judetelor, vom studia fiecare caz in parte

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul nu ia in considerare la acest moment masura carantinarii unor judete, dupa ce in presa au aparut speculatii ca judetul Brasov ar putea fi pus din nou in carantina dupa ce numarul cazurilor a crescut semnificativ, conform G4media. ro.

Cand vor fi anuntate noile masuri de relaxare. Nelu Tataru: Fiecare caz este evaluat particular. Daca vor fi niste restrictii, vor fi strict punctuale si locale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca Guvernul pregateste noi masuri de relaxare pentru data de 1 iulie si ca o decizie in acest sens va fi anuntata luni. Tataru a explicat ca totul va fi decis de evolutia numarul de infectari cu COVID-19 si ca masurile vor fi luate punctual, in functie de fiecare zona in parte.

Nelu Tataru se incurca in cifre cand vine vorba de testele pentru coronavirus

Ministrul Sanatatii se incurca in cifre, atunci cand vine vorba despre testele de COVID-19 efectuate. Nelu Tataru a declarat la un post de televiziune ca, pana acum, au fost testati 371. 000 de romani. Si s-au efectuat peste 610. 000 de teste.

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )