Libnet.ro
UNICEF

21:30

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dezbatuta in Camera Deputatilor: Cand va avea loc votul

B1 B1,
Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dezbatuta in Camera Deputatilor: Cand va avea loc votul

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, intitutala Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, va fi dezbatuta, marti, in plenul Camerei Deputatilor. Sedinta este. continuă pe B1

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii va fi dezbatuta azi in Camera Deputatilor

Motiunea simpla pe care PSD a depus-o impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, este dezbatuta, azi de Camera Deputatilor si va fi votata miercuri.

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, dezbatuta in Camera Deputatilor

Motiunea simpla pe care PSd a depus-o impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, este dezbatuta, marti de Camera Deputatilor si va fi votata miercuri.

Mihai Popsoi: Motiunea simpla impotriva ministrei Sanatatii este un test pentru demiterea intregului Guvern

Motiunea simpla adresata ministrei Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, va fi un test privind demiterea intregului cabinet de ministri. Despre acest lucru a vorbit deputatul Partidului Actiune si Solidaritate Mihai Papusoi in platoul emisiunii Ora Expertizei de la postul de televiziune Jurnal TV, transmite IPN.

Opozitia vrea demisia lui Nelu Tataru in criza COVID-19. Ce acuzatii i se aduc ministrului

Opozitia cere demisia ministrului Sanatatii. Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii este dezbatuta astazi in Camera Deputatilor. Social - democratii il acuza pe Nelu Tataru ca in ultima perioada a dat mai multe tunuri si a fost preocupat sa faca numiri controversate in consiliile de la Unifarm sau Antibiotice Iasi.

Directorul Spitalului Municipal din Ramnicu Sarat a demisionat, suparat ca nu a fost anuntat de vizita ministrului Sanatatii

Directorul Spitalului Municipal Ramnicu Sarat, Adrian Danielescu, si-a inaintat demisia, luni, la doar o zi dupa vizita ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, la unitatea medicala suport Covid din judetul Buzau. Danielescu s-ar fi suparat ca nu a fost anuntat de vizita ministrului Sanatatii, iar Nelu Tataru a fost intampinat de primar si managerul medical.

NELU TATARU: in acest moment nu luam in considerare o carantinare a judetelor, vom studia fiecare caz in parte

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul nu ia in considerare la acest moment masura carantinarii unor judete, dupa ce in presa au aparut speculatii ca judetul Brasov ar putea fi pus din nou in carantina dupa ce numarul cazurilor a crescut semnificativ, conform G4media. ro.

NELU TATARU: Vom semna un ordin de ministru in care toti pacientii asimptomatici sau usor simptomatici vor fi internati 10 zile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca pacientii infectati cu coronavirus, dar care nu au simptome sau au simptome usoare, vor beneficia de o internare de doar zece zile, apoi vor sta izolati acasa timp de 14 zile, sub supravegherea medicului de familie.

NELU TATARU: Vom avea o dublare sau triplare a numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, trage un semnal de alarma cu privire la cresterea numarului de cazuri noi de infectare cu coronavirus.

Nelu Tataru, despre motiunea care-l vizeaza: As fi vrut sa gandim un pic altfel, sa nu grabim politica peste momentul medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, le-a transmis parlamentarilor din opozitie care au initiat o motiune de cenzura impotriva sa, sa nu grabim politica peste momentul medical. As fi vrut sa gandim un pic altfel, a afirmat ministrul.

VIDEO Ministrul Nelu Tataru, explicatii in Parlament: La Husi, de trei mandate este un primar PSD, tot de trei mandate manager al spitalului este sora primarului

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus marti, la Parlament, la dezbaterea motiunii simple Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, ca nu ar fi drept fata de populatie si de corpul medical sa plece in aceste moment si ca si-ar fi dorit ca cineva sa ii ceara demisia in perioada martie-aprilie, cand se cauta cineva pentru carnea de tun sa mearga prin focare. Votul asupra motiunii urmeaza sa fie dat miercuri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )