Libnet.ro
UNICEF

09:30

CORONAVIRUS |Nepalul suspenda accesul pe Everest

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nepalul suspenda accesul pe Everest

Autoritatile din Nepal au anuntat, vineri, ca suspenda eliberarea permiselor de ascensiune pe Everest, in contextul pandemiei de coronavirus. O decizie similara a fost luata si de China, joi, avand in vedere. continuă pe B1

CORONAVIRUS. UEFA suspenda meciurile din Champions League si Europa League FRF anunta masuri similare pentru Liga 1 si Liga 2

Se suspenda competitiile de fotbal din intreaga Europa din cauza coronaviruslui. UEFA a suspendat meciurile din Champions League si Europa League din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru moment nu exista o.

Coronavirus. Romania suspenda cursele auto spre si din Italia

Circulatia transportului rutier de persoane prin servicii regulate, servicii regulate speciale si servicii ocazionale in trafic international, pentru toate cursele efectuate de catre operatorii de transport din Romania spre Italia si din Italia spre Romania, se suspenda incepand cu data de 10 martie.

Autoritatile din China vor avea o videoconferinta cu omologii romani si din alte state din Europa Centrala si de Est pe tema pandemiei de coronavirus

Autoritatile din China si din tarile Europei Centrale si de Est, inclusiv din Romania, vor avea o videoconferinta, vineri, pe tema combaterii pandemiei de coronavirus, a anuntat purtatorul de cuvant al.

Coronavirus - Austria suspenda toate trenurile spre si dinspre Italia

Austria si Italia sunt printre tarile europene cu cele mai bune legaturi feroviare, dar de miercuri nu mai circula niciunul din zecile de trenuri dintre cele doua state. Cele de lunga distanta spre Milano sau Venetia nu mai circula deja de cateva zile, dar regionalele de scurta distanta sunt si ele suspendate. Printre cele mai populare rute feroviare dintre cele doua tari se numara Innsbruck - Bolzano si Klagenfurt - Udine. in Austria au fost inregistrate 206 cazuri de infectare cu coronavirus.

Coronavirus. Italia suspenda plata ratelor la creditele ipotecare si a unor taxe pentru cetatenii afectati

Guvernul Italiei planuieste sa suspende plata ratelor la creditele ipotecare si o serie de taxe, pentru a-i ajuta pe cetatenii afectati de epidemia de coronavirus, scrUe BBC.

Marturia romanului infectat cu coronavirus, dupa ce s-a intors din Londra. Am asteptat 12 ore salvarea!

Romanul care a venit recent din Londra a facut o marturie pe pagina lui de socializare, dand detalii despre cum a decurs toata procedura de internare a acestuia. Barbatul a fost unul dintre cei confirmati ieri in presa. Marturia romanului infectat cu coronavirus, dupa ce s-a intors din Londra Bogdan Aron, este barbatul in varsta .

Tenis - coronavirus: ATP si ITF au suspendat toate competitiile din urmatoarele sase saptamani

Asociatia jucatorilor Profesionisti de Tenis ATP) si Federatia Internationala de Tenis ITF) au anuntat, joi, ca in contextul pandemiei de coronavirus au decis amanarea tuturor competitiilor din urmatoarele sase saptamani.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )