Libnet.ro
UNICEF

05:30

Autoritatile din China vor avea o videoconferinta cu omologii romani si din alte state din Europa Centrala si de Est pe tema pandemiei de coronavirus

B1 B1,
Autoritatile din China vor avea o videoconferinta cu omologii romani si din alte state din Europa Centrala si de Est pe tema pandemiei de coronavirus

Autoritatile din China si din tarile Europei Centrale si de Est, inclusiv din Romania, vor avea o videoconferinta, vineri, pe tema combaterii pandemiei de coronavirus, a anuntat purtatorul de cuvant al. continuă pe B1

Ministrul Muncii a decis. Ce valoare vor avea tichetele de masa de la 1 aprilie

Bonurile de masa se vor majora de la inceputul lunii aprilie, insa nu cu mult, arata Ministerul Muncii. De astfel, exista si o propunere pentru a marii valoarea tichetelor. Ce valoare vor avea tichetele de masa de la 1 aprilie in prezent, tichetele de masa au valoarea de 15,18 lei, dar Parlamentul a adoptat majorarea .

HOROSCOP Minerva pentru saptamana 9-15 martie.Gemenii vor avea o perioada mai grea, Pestii au parte de schimbari bruste

Astrologul Minerva prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 9-15 martie. Zodiile vor avea o saptamana dificila, dar pozitia planetelor este buna pentru noi proiecte de viitor care vor avea efect in special din 10 martie cand mercur iese din retrograd.

Cand ar putea lua sfarsit pandemia. Ce spune un epidemiolog din China

Una dintre personalitatile lumii medicale din China a sustinut intr-o declaratie de presa ca pandemia de coronavirus va lua sfarsit cel mai probabil in luna iunie 2020. Cand ar putea lua sfarsit pandemia. Ce spune un epidemiolog din China Epidemiliogul Zhong Nanshan, cunoscut pentru contributia la combaterea epidemiei de Sindrom Acut Respirator Sever SARS) din .

Primul caz de coronavirus din China ar fi aparut inca de la 17 noiembrie

Primul caz de coronavirus din China a aparut inca de la data de 17 noiembrie, potrivit unor noi informatii ale Guvernului chinez publicate de South China Morning Post, scrie Mediafax. Persoana infectata, in varsta de 55 de ani, este rezident al provinciei Hubei, dar inca nu a fost confirmat pacientul zero.

Epidemia din China s-a linistit: Foxconn a anuntat ca-si reia activitatea de productie

Epidemia de Coronavirus din China s-a ponderat semnificativ in ultimele zile, iar numarul infim de bolnavi noi a motiv Foxconn sa-si reia activitatea de productie. Foxconn este cel mai mare.

Incredibil! Cum arata PLAMANII unei tinere din China infectata cu CORONAVIRUS. Medicii au facut PUBLICA RADIOGRAFIA. Virusul actioneaza RAPID (FOTO)

Medicii din China i-au facut o radiografie la plamani unei tinere de 33 de ani, infectata cu coronavirus. Iata cum au ajuns sa arate plamanii ei dupa infectarea cu COVID-19. in cele doua.

La mai bine de 12 ore de cand Italia a devenit in intregime ZONA ROSIE, autoritatile din Romania considera in continuare majoritatea regiunilor din aceasta tara ZONA GALBENA Care este diferenta in privinta carantinei

EXCLUSIV ONLINE La mai bine de 12 ore dupa ce Italia a declarat ca toata tara devine ZONA ROSIE, adica intra in carantina, oficialii romani nu au actualizat corespunzator zonele externe din care se impune .

Parlamentul va vota sambata investirea Guvernului Orban. Procedura va fi una inedita din cauza coronavirusului

Audierile ministrilor vor avea loc sambara de la ora 9. 00 la ora 11. 00, printr-o procedura inedita, din cauza coronavirusului. Toti ministrii trebuie sa se prezinte cu o ora inainte, pentru afi.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )