Libnet.ro
UNICEF

23:15

CORONAVIRUS |Norvegia si Finlanda mentin restrictiile pentru romani

B1 B1,
CORONAVIRUS |Norvegia si Finlanda mentin restrictiile pentru romani

Norvegia si Finlanda mentin restrictiile pentru cetatenii romani care vor sa calatoreasca in acele state, in contextul pandemiei de coronavirus si al cresterii cazurilor din Romania, din ultimele. continuă pe B1

Lovitura pentru romani! MAE: 8 state din UE au introdus deja restrictii pentru romani

8 tari ale Uniunii Europene au introdus diferite masuri de restrictie pentru romani. Printre aceste tari se numara si Austria care a anuntat ca impune carantina obligatorie pentru cetatenii romani care ii trec granita. in schimb, Slovacia cere Romanilor teste pentru depistarea SARS-CoV-2 la intrarea in tara, apoi carantina, iar la iesirea din izolare, inca un test.

CORONAVIRUS |MAE, precizari privind restrictiile impuse cetatenilor romani: Cei care nu prezinta un test negativ la COVID-19 si nu intra in izolare risca amenzi usturatoare. in ce cazuri nu se impune izolarea

Toti cetatenii care calatoresc din Romania cu destinatie Austria vor putea intra in aceasta tara doar daca prezinta un certificat de test negativ pentru COVID-19 facut cu 4 zile inaintea intrarii in.

CORONAVIRUS |MAE, precizari privind restrictiile impuse cetatenilor romani care merg in Austria: Cei care nu prezinta un test negativ la COVID-19 si nu intra in izolare risca amenzi usturatoare. in ce cazuri nu se impune izolarea

Toti cetatenii care calatoresc din Romania cu destinatie Austria vor putea intra in aceasta tara doar daca prezinta un certificat de test negativ pentru COVID-19 facut cu 4 zile inaintea intrarii in.

Finlanda mentine granitele inchise pentru romani, din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus

Romanii nu vor fi primiti in Finlanda nici in perioada urmatoare, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus. Guvernul de la Helsinki a anuntat redeschiderea frontierelor sale pentru calatorii di.

BOGDAN AURESCU: Sunt opt state din UE care au introdus masuri de restrictionare pentru romani

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a anuntat ca sunt opt state din Uniunea Europeaa care au introdus masuri de restrictionare pentru cetatenii romanii, dand ca exemplu Lituania, care recomanda autoizolarea pentru 14 zile sau Slovacia care cere un test negativ pentru a permite intrarea in tara, apoi o perioada de cinci zile de autoizolare, iar apoi facut inca un test care este negativ permite calatoria prin tara. Aurescu a mai spus ca nu au fost multi cetateni romani cu probleme in strainatate care au cerut asistenta consulara si au fost cazuri cand misiunile diplomatice s-au autosesizat.

Nelu Tataru, anunt-soc pentru romani! Daca se va ajunge la 10.000 de cazuri intr-un interval de 3-4 zile se impune starea de urgenta

Romania ar putea reveni la starea de urgenta daca numarul de cazuri noi de coronavirus va ajunge la 10. 000 intr-un interval de 3-4 zile, la nivelul intregii tari, a transmis ministrul Sanatatii. Nelu Tataru a mai spus ca tara noastra inca nu a depasit primul val al pandemiei.

PSD: Opriti minciunile! Nu mai furati! Renuntati la abuzuri! Guvernati pentru romani, nu pentru interesele electorale

Romanii au fost abandonati complet, in plina pandemie de coronavirus, atat de presedintele Klaus Iohannis, cat si de Guvernul Romaniei, spun cei din Partidul Social Democrat.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )