Libnet.ro
UNICEF

22:31

Finlanda mentine granitele inchise pentru romani, din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus

B1 B1,
Finlanda mentine granitele inchise pentru romani, din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus

Romanii nu vor fi primiti in Finlanda nici in perioada urmatoare, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus. Guvernul de la Helsinki a anuntat redeschiderea frontierelor sale pentru calatorii di. continuă pe B1

Marea Britanie se pregateste sa inchida granitele pentru romani? Planul secret al guvernului britanic

Presa britanica a dezvaluit, inainte de pandemie, planul secret al guvernului britanic: granitele UK ar putea fi inchise pentru o mare parte din romani.

Coronavirus. Grecia a inchis granitele pentru vizitatorii din Serbia

Grecia a anuntat duminica inchiderea frontierei pentru cetatenii din Serbiaincepand cu 6 iulie pana pe 15 iulie,dupa o crestere alarmanta a cazurilor decoronavirus, au spus, duminica,.

MAE: 281 de romani blocati in Olanda si Spania din cauza pandemiei au fost repatriati

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta prin intermediul unui comunicat de presa ca au fost repatriati 65 de romani din Olanda si 216 romani din Spania, dupa ce au ramas blocati in contextul masurilor.

Tara care impune carantina obligatorie doua saptamani pentru romani. Se schimba tot!

Guvernul de la Viena a anuntat ca Austria emite avertismente de calatorie in Bulgaria, Romania si Republica Moldova din cauza inrautatirii situatiei pandemiei COVID-19.

Lovitura pentru romani! MAE: 8 state din UE au introdus deja restrictii pentru romani

8 tari ale Uniunii Europene au introdus diferite masuri de restrictie pentru romani. Printre aceste tari se numara si Austria care a anuntat ca impune carantina obligatorie pentru cetatenii romani care ii trec granita. in schimb, Slovacia cere Romanilor teste pentru depistarea SARS-CoV-2 la intrarea in tara, apoi carantina, iar la iesirea din izolare, inca un test.

Aproape 100 de romani din Linz, infectati cu coronavirus

Aproape 100 de romani din orasul austriac Linz sunt infectati cu coronavirus, anunta Ministerul roman de Externe, care precizeaza ca niciuna dintre persoanele infectate nu a fost spitalizata.

Actorul Nick Cordero a murit, la 41 de ani, din cauza COVID-19. El a fost spitalizat 95 de zile si i se amputase un picior din cauza complicatiilor bolii

Actorul american Nick Cordero a murit, duminica, dupa 95 de zile de lupta cu infectia cu coronavirusul. in timpul spitalizarii, actorului de 41 de ani i-a fost amputat un picior din cauza complicatiilor bolii.

Contrabanda si contrafacerea, tablou general - Cat de mare este fenomenul, ce produse cuprinde si ce s-a schimbat din cauza crizei Covid-19 (II)

De la coletele confiscate in port si masinile cu compartimente mascate descoperite la vama, pana la tricoul fake cumparat din piata sau parfumul piratat cumparat la coltul strazii, contrabanda si contrafacerea sunt fenomene extrem de raspandite. Estimarea este ca peste 15% dintre produsele din piata sunt contrafacute sau de contrabanda, iar din cauza aceasta pierd toate partile: consumatorii, firmele corecte, dar si statul. Aceasta este partea a doua a analizei si o sa puteti citi despre criza Covid si comertul ilicit, contrabanda de tigari si despre cum poti recunoaste produsele contrafacute si diferenta fata de cele originale.

Contrabanda si contrafacerea, tablou general - Cat de mare este fenomenul, ce produse cuprinde si ce s-a schimbat din cauza crizei Covid-19 (I)

De la coletele confiscate in port si masinile cu compartimente mascate descoperite la vama, pana la tricoul fake cumparat din piata sau parfumul piratat cumparat la coltul strazii, contrabanda si contrafacerea sunt fenomene extrem de raspandite. Estimarea este ca peste 15% dintre produsele din piata sunt contrafacute sau de contrabanda, iar din cauza aceasta pierd toate partile: consumatorii, firmele corecte, dar si statul. in articol puteti citi pe larg despre comertul ilicit, cat de mare este valoarea sa, care sunt produsele falsificate cel mai des si cum s-au adaptat infractorii la noile realitati de dupa izbucnirea crizei Covid-19.

inca o tara din Europa anunta ca incepe sa isi inchida granitele din cauza pandemiei de coronavirus

Olanda a anuntat inchiderea granitelor pentru rezidentii din Serbia si din Muntenegru incepand de miercuri, la o saptamana dupa deschiderea acestora. Autoritatile olandeze au invocat o crestere rapida a.

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )