Libnet.ro
UNICEF

10:15

CORONAVIRUS. Un nou record negativ pentru Romania: 799 de noi imbolnaviri in 24 de ore. 273 de pacienti sunt internati la ATI si alti 17 au murit

B1 B1,
CORONAVIRUS. Un nou record negativ pentru Romania: 799 de noi imbolnaviri in 24 de ore. 273 de pacienti sunt internati la ATI si alti 17 au murit

Romania a depasit un nou record al infectarilor cu noul coronavirus. 799 de noi imbolnaviri au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, din 18. 986 de teste prelucrate,potrivit datelor transmise de Grupul de. continuă pe B1

Bilant horror in Romania. Un nou record negativ de imbolnaviri

Din momentul relaxarilor si pana in acest moment, Romania trece printr-o noua criza si o noua evolutie expansiva a cazurilor de infectare cu noul coronavirus. Grupul de Comunicare Strategica a dat astazi publicitatii o noua cifra de cazuri. Bilant horror in Romania cu noi cazuri de infectare La ora la care va relatam aceste informatii, .

Continua asaltul COVID-19 in Romania: 799 de noi imbolnaviri cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, vineri, la 35. 802 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 799 de noi imbolnaviri din 18. 986 de teste efectuate, a transmis Grupul de Comunicare Strategica.

Coronavirus in lume: Epidemia continua sa progreseze, nou record de infectari in SUA Rusia, acuzata de atacuri cibernetice care vizeaza studiile pentru un vaccin

Covid-19 continua sa progreseze, in special in Brazilia si in Statele Unite, unde a doborat un nou record de noi cazuri detectate in ultimele 24 de ore. Peste 13,6 milioane de persoane au contactat boala si in intreaga lume au fost inregistrate cel putin 585. 750 de decese legate de noul coronavirus. Italia a depasit joi pragul simbolic de 35. 000 de morti, potrivit AFP. 45:Guvernatorul statului Georgia a dat in judecata primaria Atlanta pentru a o impiedica sa faca obligatorie purtarea mastii22:34 Franta a inregistrat 14 noi decese cauzate de coronavirus in ultimele 24 de ore, astfel ca bilantul total a ajuns la 30. 152 de morti. 00: Marea Britanie spera la o viata normala pana la Craciun, dar se pregateste pentru un al doilea val de Covid-1919. 25: O aplicatie de urmarire a simptomelor indica sase tipuri distincte ale infectiei COVID-19.

A fost devansat termenul privind obligativitatea prezentarii unui test negativ pentru COVID-19 la intrarea in Grecia

Termenul de la care se aplica obligativitatea prezentarii testului molecular negativ pentru infectia cu COVID-19 la intrarea in Grecia a fost modificat. Astfel, desi initial autoritatile elene au comunicat ca aceasta conditie se aplica incepand cu 15 iulie ora 06. 00, termenul a fost devansat, acesta fiind 15 iulie, ora 00.

Veste sumbra pentru Romania. Se intampla de la 14 septembrie

Romania se apropie cu pasi repezi de prognoza de infectare pentru luna august. Cresterea spectaculoasa a numarului de cazuri confirmate de COVID-19 reprezinta un motiv de ingrijorare atat pentru autoritati, cat si pentru cadrele medicale. Ieri a fost atins un nou record: 777 de cazuri in 24 de ore, dupa ce au fost efectuate aproape .

Antrenorul lui Novak Djokovic, testat negativ pentru COVID-19, la trei saptamani de la infectarea cu virusul in cadrul turneului Adria Tour

Croatul Goran Ivanisevic 48 de ani), antrenorul tenismenului Novak Djokovic, liderul mondial ATP, a fost testat negativ pentru COVID-19, la trei saptamani dupa ce a fost contagiat la Zadar, in controversatul.

Romanii vor putea intra in Bosnia si Hertegovina doar daca vor prezenta la frontiera test negativ pentru COVID-19

Autoritatile din Bosnia si Hertegovina au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul acestui stat. Astfel, incepand de joi cetatenilor statelor membre UE, inclusiv romanilor, le va fi permisa intrarea in Bosnia si Hertegovina cu conditia prezentarii unui test COVID-19 negativ facut cu 48 de ore inaintea momentului intrarii in Bosnia si Hertegovina, conform Ministerului roman de Externe.

Scenariu pesimist pentru Romania. Euro ar putea ajunge la 5,1 lei in 2021

Criza COVID-19 are un puternic efect negativ asupra economiei Romaniei. Impactul pentru primul trimestru al anului 2021 se anunta devastator, potrivit specialistilor. Analistii financiari sunt de parere.

A comis-o din nou! Politist condamnat pentru favoruri sexuale, prins din nou in fapt

Adrian Costel Anton, angajat al Serviciului Permise si inmatriculari Covasna, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de mita. Aceasta nu este insa prima abatere de acest fel a politistului.

Klaus Iohannis, negocieri la sange la Consiliul European: Vrem sume consistente pentru Romania dupa criza COVID

Klaus Iohannis a anuntat negocieri la sange in Consiliul European. Presedintele a declarat ca se vede un scenariu pozitiv si va cere pentru tara noastra sume consistente de bani.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )