Libnet.ro
UNICEF

01:06

CORONAVIRUS |Numarul infectiilor cu COVID-19 creste din nou in Italia. Numarul deceselor, in scadere fata de ziua precedenta

B1 B1,
CORONAVIRUS |Numarul infectiilor cu COVID-19 creste din nou in Italia. Numarul deceselor, in scadere fata de ziua precedenta

Dupa cateva zile de scadere, numarul infectiilor cu noul coronavirus a inceput din noua sa creasca in Italia. Astfel, potrivit datelor anuntate de Protectia Civila din Peninsula, in ultimele 24 de ore, au. continuă pe B1

China in alerta. Numarul imbolnavirilor a crescut din nou

China a raportat, pentru duminica, 108 noi cazuri de infectare cu coronavirus, acestea fiind inregistrate in provincia Heilongjiang, aflata la granita cu Rusia. Este cel mai mare numar de noi cazuri zilnice anuntate de autoritati in ultimele cinci saptamani.

Coronavirus |Numarul de cazuri noi din China, la maximul ultimelor sase saptamani

China a raportat luni cel mai mare numar de cazuri noi de COVID-19 in aproape sase saptamani, in contextul in care tara incearca sa previna un al doilea val de infectari cu noul coronavirus, informeaza DPA.

Arafat: La toamna numarul cazurilor poate sa creasca din nou. Trebuie sa luam in calcul si aceasta varianta

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat ii avertizeaza pe romani ca nu trebuie sa relaxeze masurile de protectie si de distantare sociala atat de sarbatori dar si in urmatoarele trei-patru saptamani. Arafat spune ca trebuie sa luam in calcul o revenire a epidemiei in toamna si sa fim pregatiti in acest sens.

Numarul de decese a crescut in Italia fata de ziua precedenta. 20.465 de morti. in total, 159.516 cazuri de coronavirus

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 20. 465 de morti in Italia, cu 566 de decese produse in ultimele 24 de ore, iar numarul total al persoanelor infectate pana acum depaseste 159.

inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul victimelor a ajuns la 392 in Romania

Inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul victimelor a ajuns la 392, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Italia: numarul deceselor creste din nou

Noile date oferite de Protectia Civila din Italia arata ca a scazut numarul internarilor si au fost inregistrate mai putine cazuri noi insa au fost facute si putine teste), dar numarul deceselor ramane mare.

Lista spitalelor care trateaza pacienti cu coronavirus. Numarul spitalelor a crescut

Lista spitalelor care vor trata pacienti infectati cu noul coronavirus a crescut, potrivit unui Ordin aprobat de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si publicat in Monitorul Oficial. Primele spitale unde sunt primiti acesti pacienti raman cele de boli infectioase dotate cu sectii de terapie intensiva faza I), urmeaza spitalele de Pneumologie faza a II-a), atunci cand capacitatea spitalelor de boli infectioase este depasita, iar a 3-a categorie este cea a spitalelor de suport.

Coronavirus: Europa, la ora primelor tentative de relaxare a carantinei Pensionara austriaca: Ma bucur ca pot cumpara din nou flori

Mai multe tari din Europa, pe fondul incetinirii propagarii coronavirusului, au luat sau se pregatesc sa ia masuri de reducere a carantinei, avertizand concomitent ca drumul spre vindecare si revenirea la normal sunt inca departe, scrie AFP.

CORONAVIRUS. Turcia intra din nou in izolare weekendul urmator Zeci de mii de detinuti, eliberati din cauza amenintarii cu COVID-19

Turcia prelungeste tarea de carantina instituita pe fondul pandemiei de coronavirus. Astfel, se prelungeste aceasta masura care vizeaza 31 de provincii timp de 48 de ore, weekendul urmator, potrivit.

Giorgio Armani: Nu ne putem gandi doar la profit Moda trebuie sa incetineasca si sa fie din nou umana daca vrea sa reporneasca Interviu cu designerul italian

Autoritatea lui Giorgio Armani nu se discuta. Din acest motiv, cand ziarul american WWD a publicat saptamana trecuta scrisoarea deschisa in care designerul face bilantul situatiei, cu ipoteze privind viitorul post-urgenta COVID-19, angajatii, si nu numai, s-au grabit sa o citeasca, scrie La Repubblica, citata de Rador.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )