Libnet.ro
UNICEF

23:45

CORONAVIRUS. Turcia intra din nou in izolare weekendul urmator Zeci de mii de detinuti, eliberati din cauza amenintarii cu COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS. Turcia intra din nou in izolare weekendul urmator Zeci de mii de detinuti, eliberati din cauza amenintarii cu COVID-19

Turcia prelungeste tarea de carantina instituita pe fondul pandemiei de coronavirus. Astfel, se prelungeste aceasta masura care vizeaza 31 de provincii timp de 48 de ore, weekendul urmator, potrivit. continuă pe B1

CORONAVIRUS. Regiunea Veneto din Italia relaxeaza masurile de izolare. Se va putea iesi jogging si la picnic cu familia

In Italia, tara europeana cea mai lovita de coronavirus, de maine, 14 aprilie, se relaxeaza restrictiile impuse din cauza pandemiei de COVID-19. Potrivit unui nou ordin guvernamental de marti se vor.

Coronavirus: Europa, la ora primelor tentative de relaxare a carantinei Pensionara austriaca: Ma bucur ca pot cumpara din nou flori

Mai multe tari din Europa, pe fondul incetinirii propagarii coronavirusului, au luat sau se pregatesc sa ia masuri de reducere a carantinei, avertizand concomitent ca drumul spre vindecare si revenirea la normal sunt inca departe, scrie AFP.

China in alerta. Numarul imbolnavirilor a crescut din nou

China a raportat, pentru duminica, 108 noi cazuri de infectare cu coronavirus, acestea fiind inregistrate in provincia Heilongjiang, aflata la granita cu Rusia. Este cel mai mare numar de noi cazuri zilnice anuntate de autoritati in ultimele cinci saptamani.

Coronavirus Italia: Numarul deceselor, din nou in crestere. Bilantul se apropie de 20.000 de morti

Dupa o usoara scadere, numarul deceselor raportate in Italia din cauza coronavirusului revine pe crestere. Sambata, autoritatile au anuntat 619 morti, cu 49 mai multi decat la raportarea precedenta, noteaza La Stampa.

812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus. Peste jumatate din cazuri, in Suceava

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca 812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, mai mult de jumatate din cazuri fiind inregistrate in judetul Suceava.

CORONAVIRUS: Muncitorii straini din Australia care si-au pierdut locurile de munca ar trebui sa plece acasa

Muncitorii straini din Australia care si-au pierdut locurile de munca din cauza crizei coronavirusului ar trebui sa plece acasa, a declarat duminica seful Departamentului Tezaur din aceasta tara, Josh Frydenberg, citat de dpa.

Harvey Weinstein, pus din nou sub acuzare pentru infractiuni sexuale

Procuratura din Los Angeles l-a pus sub acuzare pe Harvey Weinstein pentru o a treia infractiune sexuala. Weinstein ispaseste in prezent o pedeapsa de 23 de ani de inchisoare, pentru viol si agresiuni sexuale, noteza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )