Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Coronavirus: Patru tari din UE propun o alternativa de relansare la planul Merkel-Macron

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Patru tari din UE propun o alternativa de relansare la planul Merkel-Macron

Austria, Suedia, Danemarca si Olanda au prezentat o contrapropunere la initiativa franco-germana pentru un plan de reconstructie pentru Uniunea Europeana dupa pandemia de coronavirus, relateaza sambata dpa, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Efectele fake news si ale teoriilor conspiratiei: Turnurile de telefonie 5G au inceput sa fie incendiate in mai multe tari din Europa

Vandalii si conspirationistii au o noua tinta: turnurile de telefonie 5G. Sub titlul, in Europa, vrajitoarele au inceput sa fie din nou arse pe rug, publicatia Politico atentioneaza ca in mai multe tari din Europa turnurile 5G au fost incendiate, asa cum in Evul Mediu multe femei au fost arse pe rug pe motiv ca ar fi vrajitoare. Zeci de turnuri 5G au fost incendiate in Olanda, Italia, Irlanda, Belgia, Cipru si Marea Britanie. Vandalii isi motiveaza actiunile pe teorii absurde, precum faptul ca statiile 5G ar raspandi coronavirusul, ori ca radiatiile emise ar slabi sistemul imunitar. Sustin char ca boala COVID-19 nu ar exista, ci ar fi doar un mit pentru a ascunde efectele 5G.

Patru muzee din Capitala isi redeschid astazi portile

Restaurantele, terasele, mall-urile, cinematografele sau teatrele nu sunt accesibile publicului in momentul de fata, insa romanii se pot bucura de vizita la muzee. Patru muzee din Capitala si-au redeschis portile.

Cei patru cumpatati din UE - Olanda, Austria, Danemarca si Suedia - vor prezenta propriul plan de relansare economica

Patru tari europene vor propune o alternativa la vastul plan de relansare franco-german pentru depasirea crizei generate de pandemia de coronavirus, a anuntat miercuri premierul olandez Mark Rutte, citat de AFP.

FARA TESTE DE COVID-19 SAU PASAPOARTE DE SANATATE Romania, pe lista celor 19 tari din care grecii asteapta turisti, dupa 15 iunie

Autoritatile de la Atena au anuntat lista celor 19 tari care vor putea trimite turisti in Grecia din 15 iunie, pe lista figurand si Romania, Cipru, Israel, China, Japonia, Australia, Bulgaria, Serbia, Polonia, Ungaria si Cehia, informeaza site-ul greekcitytimes. com.

Coronavirus: Industria turismului din Turcia s-a prabusit, din cauza restrictiilor

Industria turismului din Turcia aproape s-a oprit, in aprilie numarul vizitatorilor straini a scazut cu 99%, comparativ cu perioada similara din 2019, din cauza restrictiilor de calatorie adoptate pentru a stopa raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters. Sezonul turistic reincepe in Grecia pe 15 iunie Cursele aeriene se reiau de la 1 iulie.

Coronavirus: Ministrul sanatatii din Bolivia, arestat pentru nereguli in achizitionarea de aparate de ventilatie

Ministrul sanatatii din Bolivia, Marcelo Navajas, suspectat de coruptie in achizitionarea a 179 de aparate de ventilatie pentru bolnavi de COVID -19 de la o companie spaniola, a fost arestat, a declarat miercuri seful politiei boliviene, relateaza AFP, citata de Agerpres. El este retinut la sediul Fortei speciale de combatere a criminalitatii FELCC) din La Paz, a declarat comandantul acestei unitati, colonelul Ivan Rojas, la o zi dupa ce presedinta tarii, Jeanine Anez, a ordonat deschiderea unei anchete pentru posibil act de coruptie cu privire la aceasta achizitie.

Renault vrea sa inchida patru uzine din Franta

Constructorul auto francez Renault intentioneaza sa inchida mai multe uzine din Franta, printre care cea de la Flins, unde sunt asamblate modelul electric Zoe si Nissan Micra, si uzina de asamblare de la Dieppe, in cadrul unui vast plan de taiere de costuri care ar urma sa fie anuntat saptamana viitoare.

Renault intentioneaza sa inchida patru uzine din Franta

Constructorul auto francez Renault intentioneaza sa inchida mai multe uzine din Franta, printre care cea de la Flins, unde sunt asamblate modelul electric Zoe si Nissan Micra, si uzina de asamblare de la Dieppe, in cadrul unui vast plan de economii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )