Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Presedintele Federatiei Elvetiene de Fotbal, testat pozitiv

B1 B1,
CORONAVIRUS |Presedintele Federatiei Elvetiene de Fotbal, testat pozitiv

Dominique Blanc, presedintele Federatiei Elvetiene de Fotbal, a fost testat positiv cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut duminica de forul din Elvetia. Barbatul, in varsta de 70 de ani, a fost. continuă pe B1

Presedintele Federatiei Elvetiene de Fotbal, infectat cu coronavirus

Presedintele Federatiei elvetiene de fotbal ASF), Dominique Blanc, in varsta de 70 de ani, a fost d.

Coronavirus: Ezequiel Garay (Valencia), primul jucator din LaLiga testat pozitiv

Fundasul central argentinian Ezequiel Garay Valencia) a anuntat duminica, pe Instagram, ca a fost testat pozitiv pentru COVID-19. in varsta de 33 de ani, Garay este primul jucator infectat cu coronavirus in LaLiga, campionatul din Spania.

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, testat pozitiv pentru coronavirus

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat clubul londonez. Spaniolul a primit rezultatul joi seara, dupa ce a recunoscut ca se simte rau.

CORONAVIRUS: Real Madrid bagat in carantina, dupa ce un jucator de la echipa de baschet a fost testat pozitiv

Real Madrid si-a anulat, joi, toata activitatea in orasul sau sportiv Valdebebas, dupa ce unul dintre jucatorii de la echipa sa de baschet a fost testat pozitiv cu coronavirus. Jucatorii echipei de fotbal, de.

Daniele Rugani de la Juventus, testat pozitiv pentru coronavirus

Formatia italiana Juventus Torino a anuntat, miercuri, ca fundasul central Daniele Rugani a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

CORONAVIRUS |Primarul din Miami, TESTAT POZITIV cu COVID-19, dupa intalnirea cu presedintele Braziliei

Primarul orasului Miami, Francis Suarez, a fost testat pozitiv cu coronavirus, dupa ce a intrat in contact cu Fabio Wajngarten, directorul departamentului de comunicare al presedintelui Braziliei,.

Juventus: 121 de persoane in autoizolare la domiciliu dupa ce Rugani a fost testat pozitiv cu Covid-19

Clubul Juventus Torino a anuntat, joi seara, ca dupa ce fotbalistul Daniele Rugani a fost testat pozitiv cu Covid-19, 121 de persoane au intrat in autoizolare la domiciliu.

Coronavirus - Alte trei cazuri la Fiorentina: Patrick Cutrone, testat pozitiv

Clubul Fiorentina Serie A) a anuntat alte trei cazuri de coronavirus, printre care doi jucatori. Atacantul italian Patrick Cutrone si fundasul argentinian German Pezzella au fost testati pozitiv la COVID-19.

Fiul senatorului Vergil Chitac, testat pozitiv cu coronavirus

Ministerul Sanatatii a anuntat alte patru noi cazuri de infectare cu coronavirus. Unul dintre ei este in judetul Constanta.

UPDATE Coronavirus Olt. Al doilea caz testat pozitiv pentru Covid-19 este din Slatina. A intrat in tara prin vama Nadlac

Un tanar in varsta de 22 ani, care a venit in urma cu doua zile din Italia, este cel de-al doilea caz confirmat cu Covid-19.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )