Libnet.ro
UNICEF

09:15

Daniele Rugani de la Juventus, testat pozitiv pentru coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Daniele Rugani de la Juventus, testat pozitiv pentru coronavirus

Formatia italiana Juventus Torino a anuntat, miercuri, ca fundasul central Daniele Rugani a fost testat pozitiv pentru coronavirus. continuă pe Hotnews

Juventus: 121 de persoane in autoizolare la domiciliu dupa ce Rugani a fost testat pozitiv cu Covid-19

Clubul Juventus Torino a anuntat, joi seara, ca dupa ce fotbalistul Daniele Rugani a fost testat pozitiv cu Covid-19, 121 de persoane au intrat in autoizolare la domiciliu.

Vedete infectate cu coronavirus. Tom Hanks, Rita Wilson, Daniele Rugani de la JUventus, primele cazuri confirmate

Tom Hanks si sotia sa Rita Wilson sunt primele celebritati care au dezvaluit ca au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Ambii se aflau in Australia, unde Tom Hanks filmeaza pentru un film despre viata lui Elvis Presley, in regia lui Baz Luhrmann, in care actorul il interpreteaza pe colonelul Tom Parker. Sotii Hanks, amandoi in .

Fotbalist de la Juventus depistat pozitiv cu coronavirus

Clubul Juventus Torino a anuntat, miercuri seara, primul caz de jucator infestat cu coronavirus, noul virus gripal care a pus pe jar intregul Mapamond.

CORONAVIRUS |NBA isi suspenda sezonul dupa ce un jucator a fost testat pozitiv

NBA isi suspenda sezonul dupa ce un jucator a fost testat pozitiv pentru coronavirus. in acest context, partida dintre Utah Jazz si Oklahoma City Thunder a fost amanata brusc, miercuri seara. Jucatorii.

CORONAVIRUS: Real Madrid bagat in carantina, dupa ce un jucator de la echipa de baschet a fost testat pozitiv

Real Madrid si-a anulat, joi, toata activitatea in orasul sau sportiv Valdebebas, dupa ce unul dintre jucatorii de la echipa sa de baschet a fost testat pozitiv cu coronavirus. Jucatorii echipei de fotbal, de.

CORONAVIRUS |SRI confirma: Un ofiter, TESTAT POZITIV cu COVID-19

Serviciul Roman de Informatii a confirmat, printr-un mesaj postat pe site-ul institutiei, faptul ca un ofiter a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Astfel, la cererea directorului SRI, Eduard Hellvig,.

Cristiano Ronaldo, in carantina dupa ce a intrat in contact cu un coleg de la Juventus infectat cu coronavirus

Cristiano Ronaldo ramane in carantina in locuinta sa din Madeira, dupa ce colegul sau din echipa Juventus, Daniele Rugani, a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Fundasul echipei Juventus, Daniele Rugani, confirmat cu coronavirus

Daniele Rugani, fundasul echipei de fotbal Juventus Torino, a fost confirmat cu coronavirus.

CORONAVIRUS |Cazul 30 de contaminare din Romania: Primul medic infectat, contact al barbatului internat la Spitalul Gerota

Inca un roman a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, astfel ca bilantul imbolnavirilor din tara noastra a ajuns la 30 de cazuri. Este vorba de o femeie din Bucuresti, in varsta de 43 ani,.

UPDATE Coronavirus Olt. Al doilea caz testat pozitiv pentru Covid-19 este din Slatina. A intrat in tara prin vama Nadlac

Un tanar in varsta de 22 ani, care a venit in urma cu doua zile din Italia, este cel de-al doilea caz confirmat cu Covid-19.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )