Libnet.ro
UNICEF

07:45

Coronavirus. Prima masura pentru populatie: Se proroga termenul de plata a impozitului pe cladiri, teren si masina

Adevărul Adevărul,
Coronavirus. Prima masura pentru populatie: Se proroga termenul de plata a impozitului pe cladiri, teren si masina

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, anunta, vineri, ca va proroga primul termen de plata a impozitului pe cladiri, pe teren si pe mijloacele de transport, de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020, in contextul epidemiei de coronavirus. Tot pana la termenul respectiv vor beneficia de bonificatie cei care platesc integral. continuă pe Adevărul

Masurile norvegienilor de coronavirus, o lectie pentru romani. Ce s-a intamplat acolo

Norvegia se afla in topul celor mai afectate tari de coronavirus. cu aproximativ 800 de bolnavi si un singur deces. Masurile luate sunt exemplare. Cand vine vorba de cazurile de coronavirus inregistrate la nivelul intregii tari, Norvegia se afla pe locul zece la nivel global. La o populatie aproximativa de 5,37 milioane de locuitori, norvegienii .

CORONAVIRUS |Recomandarile autoritatilor pentru a preveni raspandirea COVID-19

Numarul cazurilor de contaminare cu noul coronavirus a crescut vertiginos in ultimele zile, Romania aflandu-se acum in al doilea scenariu de raspuns la infectia cu COVID-19. in aceste conditii autoritatile.

Ministerul Muncii, anunt oficial in plina criza de coronavirus. Ce recomanda pentru angajatii romani

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale recomanda aplicarea unor serii de masuri in scopul prevenirii raspandirii infectarii cu coronavirus. Cea mai importanta dintre acestea este flexibilizarea conditiilor de munca, acolo unde se poate. Angajatorul are dreptul sa te controleze in timpul programului Potrivit unui comunicat emis de MMPS, in contextul suspendarii cursurilor scolare in unitatile de .

Coronavirus. Romania interzice pentru 6 luni exportul de medicamente care au legatura cu coronavirusul

Raed Arafat a anuntat, miercuri, ca se suspenda pentru o perioada de 6 luni distributia in afara teritoriului Romaniei a medicamentelor si a tuturor produselor sanitare care au legatura cu prevenirea, diagnosticarea si tratamentul pentru COVID-19.

Coronavirus lasa China pentru Italia

Italia a ajuns pe locul doi global la victimele de Coronavirus, insa are un ritm mult mai accelerat .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )