Libnet.ro
UNICEF

12:00

Coronavirus. Romania interzice pentru 6 luni exportul de medicamente care au legatura cu coronavirusul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coronavirus. Romania interzice pentru 6 luni exportul de medicamente care au legatura cu coronavirusul

Raed Arafat a anuntat, miercuri, ca se suspenda pentru o perioada de 6 luni distributia in afara teritoriului Romaniei a medicamentelor si a tuturor produselor sanitare care au legatura cu prevenirea, diagnosticarea si tratamentul pentru COVID-19. continuă pe Wall-Street Ro

Se interzice exportul cu medicamente care au legatura cu tratarea si prevenirea infectarii cu COVID-19! Vezi care este lista autoritatilor

Se suspenda distributia produselor sanitare si a tuturor medicamentelor, care au vreo legatura cu diagnosticarea, prevenirea si tratamentul pentru coronavirus. Anuntul a fost facut de catre Raed Arafat,.

Coronavirus in Romania: Primul spital care anunta ca elibereaza un etaj intreg pentru pacientii cu coronavirus

Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti a decis sa elibereze un etaj intreg pentru pacientii cu coronavirus, dupa ce a pregatit deja 57 de paturi pentru acestia, intr-un alt pavilion, a declarat luni medicul Emilian Ioan Imbri, managerul spitalului, pentru HotNews. ro.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 9 martie. Ce anunta meteorologii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo. Cum va fi vremea in toata tara si care sunt temperaturile maxime si minime pentru luni, 9 martie? Prognoza meteo ANM pentru luni, 9 martie Meteorologii anunta faptul ca valorile temice vor fi ceva mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta perioada, .

Coronavirus in Romania: Arafat - Sunt monitorizate toate cursele aeriene cu escala catre Romania Pasagerii nu pot ascunde de unde pleaca

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a anuntat, miercuri, ca a fost suplimentat numarul medicilor la punctele vamale, mai ales la Bors si Nadlac, pentru a evalua cetatenii care vin din zonele rosii si ca sunt monitorizate toate cursele aeriene cu escala catre Romania, astfel ca pasagerii nu pot ascunde din ce tara au plecat.

Coronavirus Romania: 15 cazuri confirmate in Romania, 12 789 de persoane sunt in izolare la domiciliu

In Romania au fost confirmate, pana acum, 15 infectii cu coronavirus, in conditiile in care cinci dintre pacienti au fost declarati vindecati si au fost deja externati.

Coronavirus. Romania a ajuns la 38 de persoane infectate cu COVID-19. O femeie din Bucuresti, contact al politistului internat la Dimitrie Gerota

O femeie de 54 de ani din Capitala, contact al pacientului internat la Spitalul Dimitrie Gerota, este cel de-al 38 pacient infectat cu coronavirus din Romania. Fostul politist, care a ascuns faptul ca a calatorit in afara tarii, a infectat pana acum 8 persoane din Bucuresti.

Coronavirus Romania. 11 684 de persoane sunt izolate la domiciliu, in timp ce bilantul celor infectati cu COVID a ajuns la 31

Coronavirusul continua sa se raspandeasca in Romania, la aceasta ora fiind diagnosticate 31 de persoane cu COVID 19, din care 6 au fost declarate vindecate.

Coronavirus in Romania: Cele 9 reguli-cheie pe care trebuie sa le respecti ca sa eviti infectia cu virusul

O lista de 9 reguli si informatii cheie care te pot ajuta sa te feresti de infectia cu coronavirus a fost publicata de Ministerul Sanatatii. Spalatul pe maini cu apa si sapun, evitarea contactului cu persoane care sufera de infectii respiratorii si evitarea atingerii ochilor, nasului si gurii cu mainile nespalate sunt in fruntea listei. Pachetele si produsele fabricateprimite din China nu sunt periculoase, subliniaza Ministerul Sanatatii.

Coronavirus in Romania: Cele 10 reguli-cheie pe care trebuie sa le respecti ca sa eviti infectia cu virusul

O lista de 10 reguli si informatii cheie care te pot ajuta sa te feresti de infectia cu coronavirus a fost publicata de Ministerul Sanatatii. Spalatul pe maini cu apa si sapun, evitarea contactului cu persoane care sufera de infectii respiratorii si evitarea atingerii ochilor, nasului si gurii cu mainile nespalate sunt in fruntea listei. Pachetele si produsele fabricateprimite din China nu sunt periculoase, subliniaza Ministerul Sanatatii.

Coronavirus: Romania, aproape de scenariul 2 al epidemiei Ce masuri implica

In Romania sunt confirmate la acest moment 25 de cazuri de coronavirus, iar aparitia unui nou caz de imbolnavire - cel de-al 26-lea - va inseamna intrarea in scenariul 2 al epidemiei, care presupune masuri mai restrictive.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )