Libnet.ro
UNICEF

05:30

Coronavirus: Primaria Capitalei nu mai are spatii pentru carantina. Oamenii veniti din zonele de risc asteapta cu orele la triaj Badulescu: Nu putem aloca bani pentru ca Guvernul nu a declarat stare de alerta

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Primaria Capitalei nu mai are spatii pentru carantina. Oamenii veniti din zonele de risc asteapta cu orele la triaj Badulescu: Nu putem aloca bani pentru ca Guvernul nu a declarat stare de alerta

Primaria Capitalei nu mai are spatii pentru a tine in carantina persoanele care vin din zonele de risc, cele 250 de locuri ale administratiei locale fiind epuizate de miercuri la pranz, a declarat pentru HotNews. ro viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu. Din aceasta cauza, in ultimele 24 de ore oamenii au stat in spatiile de triaj de la aeroport si cate 6 ore, spune el. Badulescu sustine ca s-a ajuns in aceasta situatie deoarece Guvernul nu a dat Primariei bani pentru cazare si nici nu instituie stare de alerta pentru ca municipalitatea sa poata aloca fonduri din bugetul propriu. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Primaria Capitalei nu mai are spatii pentru carantina. Oamenii veniti din zonele de risc asteapta cu orele la triaj Badulescu: Nu putem aloca bani pentru ca Guvernul nu a declarat stare de alerta UPDATE Doua hoteluri cu 130 de camere, repart

Primaria Capitalei nu mai are spatii pentru a tine in carantina persoanele care vin din zonele de risc, cele 250 de locuri ale administratiei locale fiind epuizate de miercuri la pranz, a declarat pentru HotNews. ro viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu. Din aceasta cauza, in ultimele 24 de ore oamenii au stat in spatiile de triaj de la aeroport si cate 6 ore, spune el. Badulescu sustine ca s-a ajuns in aceasta situatie deoarece Guvernul nu a dat Primariei bani pentru cazare si nici nu instituie stare de alerta pentru ca municipalitatea sa poata aloca fonduri din bugetul propriu.

COVID-19. Firea: Nu mai avem spatii pentru carantina, inchiriem

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a raspuns, joi, apelului Guverului de a identifica noi spatii pentru carantina si sustine ca nu mai avem astfel de cladiri, astfel ca vom inchiria spatii pentru izolarea bolnavilor de coronavirus.

Coronavirus: Primaria Capitalei aloca 1 milion de euro pentru aparatura medicala si costume de protectie. Relatiile cu publicul se suspenda

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a convocat miercuri o sedinta de indata a Consiliului General pentru alocarea din bugetul municipalitatii a circa 1 milion de euro pentru achizitionarea de aparatura medicala, costume de protectie si alte materiale sanitare destinate spitalelor, serviciului de Ambulanta, DSP si IGSU. Primaria Capitalei a mai anuntat ca activitatea directiei de Relatii cu Publicul a Primariei Capitalei se suspenda timp de o saptamana. Cetatenii se pot adresa institutiei in scris, prin e-mail sau telefon.

Coronavirus: Deputat PNL cere BOR sa puna la dispozitie spatii pentru carantina

Deputatul PNL Lucian Heius, propus si ministru de Finante, a cerut Bisericii sa puna la dispozitie spatiile de cazare din manastiri pentru romanii care se intorc in tara si trebuie sa intre in carantina.

Guvernul cere Primariei Capitalei si primarilor de sectoare sa gaseasca spatii pentru carantina

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, a solicitat primarului general al Municipiului Buc.

Sedinta la Primaria Capitalei, pentru modificarea bugetului din cauza coronavirusului

Primaria Capitalei a convocat, miercuri, o sedinta a Consiliului General pentru a face modificarile necesare la buget in vederea achizitionarii de aparatura medicala, costume de protectie si alte materiale sanitare pentru spitale, Ambulanta, DSP si IGSU.

Primaria Capitalei anunta ca vrea sa aloce un milion de euro pentru aparatura medicala si costume de protectie

Primaria Capitalei a anuntat ca vrea sa aloce un milion de euro pentru achizitia de aparatura medicala, costume de protectie si alte materiale sanitare destinate spitalelor, serviciului de Ambulanta, DSP si IGSU, in contextul raspandirii infectiilor cu noul coronavirus.

Spitalele elibereaza spatii pentru bolnavii de coronavirus:Fiecare caz produce alte doua cazuri si atunci exista o crestere in progresie geometrica a numarului de cazuri!

Spitalele din Capitala dar si din marile orase din tara elibereaza spatii pentru bolnavii de coronavirus. Conducerea spitalului Victor Babes din capitala a anuntat luni dimineata ca spitalul are pregatite.

Inspectia Muncii: Angajatii pot beneficia de concediu si indemnizatie pentru carantina

Angajatorii sunt obligati prin lege sa ia toate masurile care se impun pentru prevenirea infectarii angajatilorlucratorilor cu noul coronavirus, anunta Inspectia Muncii, care subliniaza ca asiguratii pot beneficia de concediu si indemnizatie pentru carantina, in scopul prevenirii imbolnavirilor si recuperarii capacitatii de munca.

Primaria Capitalei a lansat o platforma cu cursuri online gratuite pentru elevi

Primaria Capitalei a lansat joi platforma de e-learning - www. hubproedus. ro - cu cursuri online pentru elevi. Proiectul a fost lansat in conditiile in care cresele, gradinitele si scolile din Bucuresti sunt inchise in perioada 11 - 22 martie, iar aceasta perioada se poate prelungi din cauza pandemiei de coronovirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )