Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sedinta la Primaria Capitalei, pentru modificarea bugetului din cauza coronavirusului

Antena3 Antena3,
Sedinta la Primaria Capitalei, pentru modificarea bugetului din cauza coronavirusului

Primaria Capitalei a convocat, miercuri, o sedinta a Consiliului General pentru a face modificarile necesare la buget in vederea achizitionarii de aparatura medicala, costume de protectie si alte materiale sanitare pentru spitale, Ambulanta, DSP si IGSU. continuă pe Antena3

Coronavirus: Primaria Capitalei aloca 1 milion de euro pentru aparatura medicala si costume de protectie. Relatiile cu publicul se suspenda

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a convocat miercuri o sedinta de indata a Consiliului General pentru alocarea din bugetul municipalitatii a circa 1 milion de euro pentru achizitionarea de aparatura medicala, costume de protectie si alte materiale sanitare destinate spitalelor, serviciului de Ambulanta, DSP si IGSU. Primaria Capitalei a mai anuntat ca activitatea directiei de Relatii cu Publicul a Primariei Capitalei se suspenda timp de o saptamana. Cetatenii se pot adresa institutiei in scris, prin e-mail sau telefon.

Primaria Capitalei anunta ca vrea sa aloce un milion de euro pentru aparatura medicala si costume de protectie

Primaria Capitalei a anuntat ca vrea sa aloce un milion de euro pentru achizitia de aparatura medicala, costume de protectie si alte materiale sanitare destinate spitalelor, serviciului de Ambulanta, DSP si IGSU, in contextul raspandirii infectiilor cu noul coronavirus.

Ludovic Orban: Nicusor Dan e candidatul sustinut de PNL la Primaria Capitalei

Ludovic Orban a anuntat, in urma sedintei cu parlamentarii, ca PNL sustine candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei.

Gabriela Firea suspenda activitatea teatrelor din subordinea Primariei Capitalei pentru a impiedica raspandirea noului coronavirus

Activitatea celor 14 teatre aflate in administrarea Primariei Generale se suspenda pana pe 31 martie, a anuntat luni, primarul general, Gabriela Firea, pentru a evita raspandirea noului coronavirus. Masura a fost anuntata in cadrul comandamentului organizat la Primaria Capitalei.

AS Roma nu a putut zbura spre Spania, pentru meciul cu Sevilla din Europa League din cauza epidemiei de coronavirus

Italienii de la AS Roma nu vor ajunge la Sevilla pentru meciul de joi, din turul optimilor Europa League pentru ca nu au fost lasati sa zboare spre Spania din cauza raspandirii epidemiei de coronavirus. Spania.

Trei milioane de elevi vor fi afectati de decizia Ministerului Muncii. Masuri radicale din cauza COVID-19

Ministerul Educatiei anunta ca simularile pentru Bacalaureat si Evaluarea Nationala se vor amana si ca suspenda cursurile after-school. in plus, ministerul anunta ca inscrierile la clasa pregatitoare se vor face online. Precizarile Ministerului Educatiei in privinta examenelor si activitatilor extrascolare Ministrul Educatiei, Monica Anisie, precizari de ultima ora privind organizarea testarilor nationale. Aceasta a anuntat .

MotoGP: MP al Americilor, amanat din cauza coronavirusului Primele trei etape nu au loc la datele stabilite

Marele Premiu al Americilor, programat la Austin, intre 3 si 5 aprilie, a fost amanat pentru 13-15 noiembrie, din cauza coronavirusului, au anuntat organizatorii.

Uniunea transportatorilor rutieri cere masuri compensatorii fiscale: Transportul international de marfa a scazut cu 15% din cauza coronavirusului

Epidemia COVID-19 din Italia a dus la scaderea in medie cu 15% a transportului rutier international de marfuri efectuat de firmele romanesti, sustine Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR). La transport persoane, scaderea este de pana la 100% in relatia cu Italia. UNTRR cere Guvernului masuri compensatorii financiare si fiscale pentru transportatorii romani, deoarece vor fi grav afectate din cauza epidemiei COVID-19.

Ministerul Sanatatii, decizie fara precedent din cauza COVID-19! Nu vei mai putea face asta

Ministerul Sanatatii a operationalizat in aceasta dimineata Centrul Operational de Coordonare, unitate care stabileste in timp operativ legatura cu directiile de sanatate publica si unitatile sanitare apartinand Ministerului Sanatatii pentru identificarea in timp real a situatiilor de risc asociate infectiei cu coronavirus COVID 19 si pentru stabilirea masurilor ce se impun. Ministerul Sanatatii, decizie fara .

Coronavirus: Comanda de masti de protectie, blocata din cauza interdictiilor din Germania Probleme mari si in aprovizionarea cu dezinfectanti

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, sustine ca marti sau miercuri ar putea sosi in Romania prima parte a comenzii de combinezoane necesare personalului medical care se ocupa de cazurile de infectie cu coronavirus. El a spus ca sunt probleme mari legate de achizitiile de materiale - comanda de masti de protectie, de exemplu, a fost blocata din cauza unei interdictii de transport in Germania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )