Libnet.ro
UNICEF

16:15

CORONAVIRUS |Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise devine obligatorie si in judetul Vaslui

B1 B1,
CORONAVIRUS |Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise devine obligatorie si in judetul Vaslui

Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise devine obligatorie, incepand de marti, in judetul Vaslui. Decizia a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU), iar. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise, obligatorie in Amsterdam si Rotterdam

Masca de protectie devine obligatorie si in Olanda, in contextul pandemiei de coronavirus. incepand din 5 august, purtarea mastii in in spatiile publice deschise, aglomerate, va fi obligatorie in capitala.

Purtarea mastii in spatiile publice deschise devine obligatorie si in Olt. Care sunt zonele vizate

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit marti, 4 august 2020, adoptand o hotarare prin care instituie purtarea obligatorie a mastii de protectie in spatiile aglomerate.

Ludovic Orban, despre impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise din Capitala: Asteptam decizia DSP Bucuresti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise, aglomerate, din Capitala. O decizie in acest sens inca este asteptata la.

Purtarea mastii in spatii publice deschise devine obligatorie si in judetul Bacau

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bacau a decis ca, incepand de miercuri, 5 august, sa fie obligatorie purtarea mastii de protectie in piete si targuri, in statii, precum si in parcarea Aeroporului George Enescu si in orice zona aglomerata unde nu se poate respecta masura distantarii fizice.

Timisoara: Masca, obligatorie si in spatiile publice deschise. Exceptie fac Piata Victoriei si centrul orasului

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Timis a decis, sambata, ca purtarea mastii este obligatorie in spatiile publice deschise. Exceptie de la aceasta masura fac Piata Victoriei si centrul istoric al orasului. Similar cu masurile din Timisoara, in alte 20 judete s-a decis ca masca sa fie obligatorie in spatii deschise.

Masca, obligatorie si in spatiile publice deschise de pe litoral. Pentru ce zone e valabila masura si in ce interval orar se va aplica (VIDEO)

Chiar si weekendul acesta sunt asteptati peste 100. 000 de turisti la mare -oficial, pentru ca, neoficial, cifra poate fi dubla, daca luam in calcul si romanii care se duc la rude sau care stau la particulari.

Lista judetelor in care purtarea mastii este obligatorie incepand de astazi in spatiile deschise

Purtarea mastii de protectie este obligatorie si in spatiile publice deschise aglomerate in aproape jumatate dintre judetele Romaniei. in majoritatea cazurilor masura intra in vigoare incepand de astazi, 1 august. Judetele in care masura a fost impusa sunt Arad, Arges, Botosani, Brasov, Buzau, Constanta, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Iasi, Prahova, Satu Mare, Teleorman, Valcea, Vrancea. Si Timis, Hunedoara si Dolj au anuntat aceeasi masura.

Masca devine obligatorie si in spatii publice deschise din Hunedoara. in ce zone din judet se aplica masura

Purtarea mastii de protectie este obligatorie in mai multe tipuri de spatii publice deschise de pe intreg teritoriul judetului Hunedoara, incepand de sambata dupa-amiaza, anunta Institutia Prefectului,.

Purtarea mastii de protectie, obligatorie si in judetul Olt. Care sunt zonele vizate

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Olt s-a intrunit pentru a institui purtarea obligatorie a mastii de protectie in spatiile deschise aglomerate pe raza judetului. Astfel, incepand de joi, 6 au.

Masca devine obligatorie in aer liber si in Timis. Aproximativ 20 de judete au adoptat masura

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise, de sambata, 1 august,si in Timisioara. Autoritatile competente auanuntat ca masca trebuie sa acopere atat nasul, cat si.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )