Libnet.ro
UNICEF

11:45

Timisoara: Masca, obligatorie si in spatiile publice deschise. Exceptie fac Piata Victoriei si centrul orasului

Hotnews Hotnews,
 Timisoara: Masca, obligatorie si in spatiile publice deschise. Exceptie fac Piata Victoriei si centrul orasului

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Timis a decis, sambata, ca purtarea mastii este obligatorie in spatiile publice deschise. Exceptie de la aceasta masura fac Piata Victoriei si centrul istoric al orasului. Similar cu masurile din Timisoara, in alte 20 judete s-a decis ca masca sa fie obligatorie in spatii deschise. continuă pe Hotnews

Masca de protectie, obligatorie in toate spatiile publice deschise din judetul Iasi. Cine va fi exceptat de la aceasta masura

Masca de protectie va deveni obligatorie in judetul Iasi, incepand de sambata, in toate spatiile publice deschise, au anuntat reprezentantii Prefecturii iesene.

Si in judetul Iasi devine obligatorie purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise, in urmatoarele doua saptamani

Membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi au decis, joi dupa-amiaza, ca in perioada 1 - 14 august sa se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie pentru toate persoanele prezente in spatiile publice deschise, de pe intreg teritoriul judetului.

EXCLUSIV Masca ar putea deveni obligatorie in spatiile publice deschise din judetul Galati. Institutia Prefectului, pentru B1.RO: Masura va fi votata in CJSU

EXCLSUIV Masca ar putea deveni obligatorie in toate spatiile publice deschise din judetul Galati, asa cum au declarat reprezentantii Institutiei Prefectului pentru B1. Deocamdata masura a fost discutata.

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise si in judetul Prahova

Masca de protectie va fi obligatorie in spatiile deschise si in judetul Prahova. Decizia este valabila pentru toti care locuiesc sau tranziteaza judetul, cu exceptia copiilor cu varste sub cinci ani si se aplica in doua intervale orare: 07. 00 si 15.

CORONAVIRUS |Lista judetelor in care masca de protectie este obligatorie in spatiile publice deschise

Numarul in crestere accelerata de infectari cu coronavirus determina autoritatile din tot mai multe judete sa impuna folosirea mastii de protectie si in spatiile publice deschise. Fiecare Comitet.

Purtarea mastii in toate spatiile publice deschise devine obligatorie si in Dambovita

Masca va fi obligatorie, incepand de joi, in toate spatiile publice deschise din Dambovita, care devine al doilea judet din Romania, dupa Arges, care impune aceasta regula. Este un judet rosu, cu foarte multe contaminari, afirma prefectul Aurelian Popa, conform hotnews.

CORONAVIRUS |Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise, obligatorie si in Giurgiu

Purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie si in Giurgiu, incepand cu data de 1 august, pentru toate persoanele prezente in spatiile publice deschise, potrivit unei hotarari semnata vineri de.

Ce spun specialistii despre purtarea mastii in spatiile publice deschise. Beatrice Mahler:in acest moment, este singura metoda de profilaxie. Situatia nu este deloc buna (VIDEO)

Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise devine o regula impusa in tot mai multe judete ale tarii, in contextul cresterii numarului cazurilor de infectare cu noul coronavirus. Regula a.

E OFICIAL! Purtarea obligatorie a mastii in aer liber! Iata care sunt toate judetele in care se va aplica aceasta masura

Incepand de la 1 august, oamenii din judetul Giurgiu vor fi obligati sa poarte masca de protectie si in spatiile publice deschise, in contextul cresterii numarului de cazuri de coronavirus. Decizia a venit in urma sedintei de astazi din cadrul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Giurgiu. in alte 15 judete, masca va fi obligatorie in spatii publice deschise.

Masca, obligatorie si in spatiile publice deschise de pe litoral. Pentru ce zone e valabila masura si in ce interval orar se va aplica (VIDEO)

Chiar si weekendul acesta sunt asteptati peste 100. 000 de turisti la mare -oficial, pentru ca, neoficial, cifra poate fi dubla, daca luam in calcul si romanii care se duc la rude sau care stau la particulari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2332 seconds )