Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: Putin spune ca Rusia a aprobat al doilea vaccin anti-Covid

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Putin spune ca Rusia a aprobat al doilea vaccin anti-Covid

Rusia a aprobat al doilea vaccin anti-Covid, a anuntat incantat presedintele Vladimir Putin la o intalnire a guvernului de miercuri, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Rusia a aprobat al doilea vaccin impotriva Covid-19. Vladimir Putin: Trebuie sa crestem productia

PresedinteleVladimir Putin a anuntat miercuri dupa-amiaza ca Rusiaa aprobat al doilea vaccin impotriva noului coronavirus de tip SARS-CoV-2. Anuntul a fost facut in cadrul.

Rusia a aprobat al doilea vaccin impotriva COVID-19

Vladimir Putin a anuntat, in cadul undei sedinte de Guvern, faptul ca Rusia a aprobat al doilea vaccin impotriva coronavirusului.

Coronavirus in lume: Franta va impune carantina nocturna, ca urmare a decretarii starii de urgenta sanitara Rusia a aprobat al doilea vaccin anti-Covid

Bilantul global al pandemiei de coronavirus a ajuns miercuri la 38. 519 de cazuri, din care 1. 811 sunt decese, iar 28. 704 sunt pacienti vindecati. in contextul celui de-al doilea val, tot mai multe state europene revin la masuri restrictive specifice carantinei, cu inchiderea barurilor si a restaurantelor. 05: Franta: Numarul noilor cazuri depaseste din nou pragul de 20. 000 in 24 de ore20. 30: Franta intra din nou in stare de urgenta sanitara incepand de sambata20. 05: La Moscova, studentii ii vor inlocui pe invatatorii in varsta.

Rusia a mai inregistrat un vaccin aflat inca in testare

Rusia a inregistrat un al doilea vaccin impotriva COVID-19, a anuntat miercuri Vladimir Putin in cadrul unei sedinte guvernamentale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )