Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia a aprobat al doilea vaccin impotriva Covid-19. Vladimir Putin: Trebuie sa crestem productia

B1 B1,
Rusia a aprobat al doilea vaccin impotriva Covid-19. Vladimir Putin: Trebuie sa crestem productia

PresedinteleVladimir Putin a anuntat miercuri dupa-amiaza ca Rusiaa aprobat al doilea vaccin impotriva noului coronavirus de tip SARS-CoV-2. Anuntul a fost facut in cadrul. continuă pe B1

Coronavirus: Putin spune ca Rusia a aprobat al doilea vaccin anti-Covid

Rusia a aprobat al doilea vaccin anti-Covid, a anuntat incantat presedintele Vladimir Putin la o intalnire a guvernului de miercuri, relateaza Reuters.

Rusia a aprobat al doilea vaccin impotriva COVID-19

Vladimir Putin a anuntat, in cadul undei sedinte de Guvern, faptul ca Rusia a aprobat al doilea vaccin impotriva coronavirusului.

Rusia a mai inregistrat un vaccin aflat inca in testare

Rusia a inregistrat un al doilea vaccin impotriva COVID-19, a anuntat miercuri Vladimir Putin in cadrul unei sedinte guvernamentale.

Testarea unui vaccin impotriva coronavirus, intrerupta: motivul deciziei Johnson & Johnson

Mai multe companii lucreaza simultan la dezvoltarea unui vaccin impotriva coronavirus. Din pacate, Johnson Johnson a intrerupt testele clinice ale vaccinului dezvoltat in-house. La cateva.

Coronavirusul si BCG-ul: Poate un vaccin impotriva tuberculozei din 1921 sa salveze vieti in lupta cu Covid-19? Testele clinice se extind

Cercetatorii britanici au inceput sa testeze vaccinul traditional impotriva tuberculozei, cunoscutul BCG, dezvoltat in 1921, pentru a vedea daca poate salva vieti in lupta cu Covid, relateaza BBC. De altfel, mai multe studii ar fi fost pornite in Australia, Africa de Sud, Europa, Statele Unite, pentru a verifica ipoteza ca acest vaccin centenar ar putea oferi protectie in fata noului coronavirus.

Rusia, autorul atacului cibernetic impotriva Parlamentului norvegian

Rusia s-a aflat in spatele atacului cibernetic lansat impotriva parlamentului norvegian in august, a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )