Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Radu Banciu: 30 de ani am vorbit despre pensii, alocatii si turlele bisericilor. Cum voiati acum sa iasa bilantul? (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Radu Banciu: 30 de ani am vorbit despre pensii, alocatii si turlele bisericilor. Cum voiati acum sa iasa bilantul? (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca romanii vor ajunge sa moara de coronavirus in propriile case, in picioare, pentru ca nici acolo nu vor mai exista paturi. in. continuă pe B1

Radu Banciu o umileste cumplit pe Andreea Esca: in fiecare seara a vietii ei era intr-un club! Acuzatii extrem de grave

Tot mai multe reactii din partea persoanelor publice sunt in centrul atentiei dupa ce Andreea Esca a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut ea si familia ei din cauza noului coronavirus.

Radu Banciu: Nu scapa nimeni, fratilor! La 2.000, 3.000 de cazuri, n-o sa mai fie paturi nici in locuintele oamenilor (VIDEO)

Radu Banciu a atras atentia, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, ca la actualul ritm de infectare cu noul coronavirus nu va mai fi picior de pat in toata Romania. in aceeasi seara,.

Radu Banciu a jignit-o pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul in urma cu putin timp

In urma cu putin timp, Radu Banciu a criticat-o dur pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul despre dezvaluirile facute de stirista Radu Banciu a jignit-o pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul in urma cu putin timp Dupa ce pe retelele de socializare criticile au venit in valuri, Andreea Esca luandu-si inima in dinti .

Radu Banciu: Darius Valcov, colectionar de condamnari in prima instanta. Nu mai e niciun dubiu ca miroase a puscarie in jurul lui (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, condamnarea de 6 ani si jumatate de inchisoare cu executare primita intr-un alt dosar de coruptie de Darius Valcov,.

Radu Valcan a rupt tacerea despre Madalina Manole. Adevarul despre legatura dintre cei doi

Intre regretata artista Madalina Manole si Radu Valcan a existat o legatura speciala, acesta aparand chiar intr-unul dintre videoclipurile vedetei. Radu Valcan a rupt tacerea despre Madalina Manole Astfel, Radu Valcan si Madalina Manole s-au cunoscut in anul 2000, la filmarile videoclipului Cand sunt cu tine. Pe vremea aceea, Radu Valcan era manechin, iar Madalina .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )