Libnet.ro
UNICEF

09:15

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am aflat ca testele nu sunt deloc fiabile, s-a ajuns cu fiabilitatea undeva in jur de 40% (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am aflat ca testele nu sunt deloc fiabile, s-a ajuns cu fiabilitatea undeva in jur de 40% (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre cea mai recenta raportare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica referitoare la situatia cazurilor de coronavirus din. continuă pe B1

Radu Banciu: Citim in spatiul international ca persoanele cu COVID-19 si-ar putea pierde definitiv mirosul si gustul (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, o parte din informatiile de pe scena internationala, care arata ca persoanele infectate cu noul coronavirus si-ar putea pierde.

Radu Banciu: Fratilor, a mai fost o pandemie inainte de pandemie. Nu mai putin de 3 miliarde de animale au fost afectate (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre incendiile devastatoare din Australia, unde nu mai putin de 3 miliarde de animale au fost.

Radu Banciu: intoarcerea romanilor in case, cand vine luna celor mai multe plecari in vacanta, este improbabila, desi nivelul starii de alerta si de urgenta, la un loc, au fost depasite (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre anuntul premierului Ludovic Orban, potrivit caruia autoritatile ar putea introduce obligativitatea purtarii mastii de protectie.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )