Libnet.ro
UNICEF

14:30

Raed Arafat, dupa ce numarul cazurilor de coronavirus a crescut simtitor: Numarul cazurilor active s-a deteriorat

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, dupa ce numarul cazurilor de coronavirus a crescut simtitor: Numarul cazurilor active s-a deteriorat

Raed Arafat a declarat ca situatia infectiilor cu coronavinus si, in mod deosebit, numarul cazurilor active s-au deteriorat in ultimele zile, ca efect al masurilor de relaxare. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Ne pregatim clar pentru valul doi de coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a anuntat ca Protectia Civila Europeana se pregateste pentru un eventual val doi al pandemiei de COVID-19, dar nu se stie daca acesta va fi mai puternic sau mai slab decat cel din prezent.

Raed Arafat: Situatia infectiilor cu SARS-CoV-2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-a deteriorat

In ultimele zile, situatia infectiilor cu SARS-CoV2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-a deteriorat, afirma Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Coronavirus in Romania: Numarul de cazuri a ajuns la 21. 679, dupa cel mai mare bilant zilnic de dupa 9 mai Au fost raportate 14 noi decese.

Raed Arafat: Exista inca risc, exista clar o miscare a cazurilor care inca nu e sub control

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca inca nu suntem intr-o stare de normalitate si ca inca exista riscul infectiilor cu coronavirus, mai ales ca numarul cazurilor noi alterneaza de la o zi la alta. Arafat mai afirma ca nu se poate restrange starea de alerta doar pentru anumite judete, atata timp cat exista libera circulatie, astfel ca abordarea generala este cea corecta.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre cresterea numarului de cazuri pe teritoriul Romaniei: Era de asteptat ca masurile de relaxare sa duca la asta

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a comentat, sambata, situatia noilor cazuri de infectare cu COVID-19 de pe teritoriul Romaniei, precizand ca numarul cazurilor active s-au.

RAED ARAFAT: Situatia infectiilor cu SARS-COV2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-au deteriorat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, azi, ca situatia infectiilor cu SARS-COV2 si, in mod deosebit, numarul cazurilor active s-au deteriorat in ultimele zile, ca efect al masurilor de relaxare.

Arafat: Situatia infectiilor cu SARS-COV-2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-au deteriorat. Era de asteptat ca masurile de relaxare sa duca la asta

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma, sambata, ca situatia infectiilor cu SARS-COV-2 si, in mod deosebit, numarul cazurilor active s-au deteriorat in ultimele zile, ca efect al masurilor de relaxare. Arafat considera ca depinde de noi daca cresterea se va mentine sub control sau nu.

Raed Arafat: Acesti oameni sa vina sa dea explicatii

Raed Arafat sustine ca anumiti oameni ar trebui sa dea explicatii dupa ce au criticat masurile luate impotriva noului coronavirus.

CORONAVIRUS |Surse: Raed Arafat nu a reusit sa convinga PSD, Pro Romania si USR sa voteze prelungirea starii de alerta. Ce au propus social-democratii

Raed Arafat a incercat sa-i convinga pe liderii PSD, USR si Pro Romania sa voteze prelungirea starii de alerta, prin Hotarare de Guvern, cu cel putin 15 zile, data fiind epidemia de coronavirus care inca e .

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre slujbele religioase: Sa ajungem la slujbe in interior, cu anumite masuri, poate la urmatoarea faza de relaxare

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit despre masurile care ar urma sa fie implementate din 15 iunie in Romania, in contextul pandemiei de coronavirus. in ceea ce.

Raed Arafat: Este pandemia este o conspiratie? S-a intamplat un lucru extraordinar

Seful DSU, Raed Arafat, a spus ca, in continuare, multi oameni cred ca pandemia este o conspiratie, insa acest lucru nu este posibil pentru ca asta ar insemna ca toate puterile lumii s-au inteles si au facut o conspiratie impotriva populatiilor proprii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )