Libnet.ro
UNICEF

14:01

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Varful epidemiei va fi atins in Romania in aprilie

B1 B1,
CORONAVIRUS |Raed Arafat: Varful epidemiei va fi atins in Romania in aprilie

Raed Arafat, secretarul de stat in MAI, considera ca varful epidemiei de coronavirus din Romania ar putea fi atins in luna aprilie. Varful de infectare va fi undeva in luna aprilie, cat va persista acest. continuă pe B1

Un reputat medic epidemiolog avertizeaza: Varful epidemiei de coronavirus va fi inregistrat dupa sarbatorile de Paste!

Varful epidemiei de coronavirus va fi inregistrat in Romania cu siguranta dupa sarbatorile de Paste, chiar daca s-au luat masuri, a declarat prof. dr. Doina Azoicai, presedintele Societatii Romane de Epidemiologie.

Raed Arafat: Sa nu creada lumea ca numarul cazurilor confirmate cu coronavirus inseamna ca atatea sunt

Sa nu creada lumea ca numarul cazurilor confirmate de coronavirus in Romania arata ca atatea sunt, a atras atentia Raed Arafat, la Antena 3, unde a vorbit despre pandemia de COVID 19.

Raed Arafat: Populatia a fost indusa in eroare si panica fara rost. Proiectul privind interzicerea deplasarilor, inca pe masa discutiilor

Raed Arafat precizeaza, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Romania nu se afla in situatia altor tari cu un numar foarte mare de cazuri de coronavirus, iar masurile propuse pana acum de catre autoritatile romane sunt cu caracter preventiv, care sa limiteze raspandirea coronavirus.

Raed Arafat explica strategia Romaniei in plina pandemie de coronavirus, de la 21.00, la Antena 3

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),Raed Arafat, vine duminica seara, de la ora 21:00, la Antena 3, unde va raspunde celor mai importante intrebari care ii framanta pe romani, in plina criza provocata de coronavirus.

Raed Arafat: Sistemul medical se adapteaza. Grija cea mare e sa nu ne moara alti pacienti din cauza COVID 19, cu alte patologii

Spitalele se vor organiza pentru a primi pacientii cu coronavirus, in cazul in care numarul imbolnavirilor va creste, a spus Raed Arafat, la Antena 3, aratand ca exista deja implementate reguli stricte la nivelul unitatilor sanitare.

Raed Arafat: Populatia s-a relaxat si a fost la picnic. Am trimis mesaj Ro-Alert sa reamintim oamenilor situatia in care ne aflam

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca prevenirea raspandirii coronavirus ramane principala linie de aparare in aceasta lupta care se da pe plan mondial si le-a cerut oamenilor sa fie responsabili.

Raed Arafat, mesaj pentru romanii care au iesit la gratare: Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati!

Raed Arafat a lansat un nou apel catre populatie sa evite la maximum iesirile din locuinta care nu sunt esentiale in aceasta perioada, argumentand ca noul coronavirus nu se vede, nu se simte si nu are gust ca oamenii sa-l poata evita cu usurinta.

Raed Arafat: Vom trece prin perioade grele. Lumea sa nu dispere. Vom invata sa traim cu acest virus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat, la Antena 3, noile masuri restrictive recomandate in ordonanta militara comunicata sambata seara si a afirmat ca populatia trebuie sa fie pregatita psihologic pentru criza ce va urma.

Criza coronavirus in Romania. Care este cel mai rau scenariu si cand este asteptat varful epidemiei

Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a comentat pentru Digi 24 ca unul dintre cele mai reele scenarii care i se poate intampla Romaniei e cresterea in ritm alert a imbolnavirilor. Din pacate, Tataru estimeaza ca acest lucru e posibil pe la jumatatea lunii viitoare. Pericol de Paste, cand romanii vin acasa Tataru .

Reactia lui Raed Arafat, dupa ce a aparut documentul prin care izolarea la domiciliu ar deveni obligatorie in Romania

Un document potrivit caruia izolarea la domiciliu ar deveni obligatorie perinda acum in spatiul virtual. Este sau nu adevarat? Ce inseamna, de fapt, aceasta ipoteza a unei masuri exacerbate in contextul pandemiei de coronavirus in care ne aflam? UPDATE 12:00 in urma acestei scurgeri de informatii, Inspectoratul General al Politiei a sesizat DIICOT. Cei .

ştiri de la B1

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )