Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Rata mare de vindecare din Timisoara s-ar datora folosirii a doua medicamente antivirale. Purtator de cuvant: M-au sunat si din Elvetia sa le spun numele. Nu pot. Nu am dat inca la nimeni, nu am aprobarea spitalului

B1 B1,
CORONAVIRUS |Rata mare de vindecare din Timisoara s-ar datora folosirii a doua medicamente antivirale. Purtator de cuvant: M-au sunat si din Elvetia sa le spun numele. Nu pot. Nu am dat inca la nimeni, nu am aprobarea spitalului

EXCLUSIV ONLINE Doua antivirale folosite in cazul pacientilor care s-au prezentat la Spitalul Victor Babes din Timisoara ar putea fi solutia pentru simptomele pacientilor cu Covid-19, dar din pacate, in. continuă pe B1

Angajatii Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara au gratuitate pe transportul in comun in oras

Toti angajatii Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara vor putea circula cu toat.

Grupul Continental opreste activitatea in Romania. Fabrica de anvelope din Timisoara, prima care suspenda productia

Grupul Continental incepe sa opreasca activitatea in Romania. Fabrica de anvelope din Timisoara este prima care suspenda productia.

Primarul Timisoarei Nicolae Robu: inca 11 persoane vindecate de coronavirus la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. Numarul total ajunge la 47

Unsprezece persoane internate cu diagnostic de coronavirus in Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara au fost externate sambata, numarul total al celor vindecati la acest spital viind de 47 de pacienti, a anuntat sambata seara primarul Timisoarei Nicolae Robu.

Pregatiri de coronavirus la cel mai mare spital din Salaj. Cum se va face triajul epidemiologic al pacientilor

Peste 1,6 milioane de lei au fost alocati de la bugetul judetului pentru ca Spitalul Judetean din Zalau sa se pregateasca pentru a primi bolnavi de coronavirus.

50.000 de masti venite din China, blocate pe aeroportul din Timisoara

Pe aeroportul din Timisoara au sosit, in ultimele zile, mai multe transporturi de masti de protectie, care au fost comandate in China de firme si persoane fizice.

CORONAVIRUS. MApN: Spitalul ROL2 din incinta Institutului Ana Aslan, operationalizat in scurt timp. Doua aeronave militare aduc materiale sanitare din Turcia si Germania (VIDEO)

Ministerul Apararii Nationale anunta, luni, ca spitalul ROL 2 din incinta Institutului Ana Aslan, dedicat in intregime pacientilor infectati cu Covid-19, va fi operationalizat in scurt.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )