Libnet.ro
UNICEF

10:46

50.000 de masti venite din China, blocate pe aeroportul din Timisoara

Antena3 Antena3,
50.000 de masti venite din China, blocate pe aeroportul din Timisoara

Pe aeroportul din Timisoara au sosit, in ultimele zile, mai multe transporturi de masti de protectie, care au fost comandate in China de firme si persoane fizice. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Unifarm, despre materialele sanitare de care are nevoie sistemul medical: Astazi au intrat in tara un milion de masti venite din Turcia

Astazi au intrat in stocurile Unifarm un milion de masti venite din Turcia si 30. 000 de combinezoane, dar si manusi, botosi si medii de cultura, a declarat Adrian Ionel, directorul Unifarm. De asemenea, Romania a primit biolichide pentru suprafete dure.

Coronavirus |Atelierul de Panza doneaza 1.000 de masti reutilizabile din bumbac

Atelierul de Panza doneaza 1. 000 de masti reutilizabile din bumbac persoanelor cu dizabilitati, cu diferite probleme de sanatate, pensionarilor sau personalului medical.

Specialist din China pune la zid Italia, in plina pandemie de coronavirus: Politica de izolare e foarte slaba

Un specialist din China pune la zid masurile luate de Italia in lupta cu coronavirusul. Acesta sustine ca in Milano, orasul cel mai puternic lovit de COVID-19, exista o politica de izolare foarte slaba.

Veste extraordinara din China, epicentrul crizei pe care o traim. Ce decizie au luat

In 27 noiembrie 2019, China era lovita pentru prima data de noul coronavirus, in regiunea Wuhan, iar din acel moment iadul s-a dezlantuit cu o viteza uimitoare intr-un oras cu 11 milioane de locuitori care a incremenit, iar pe bulevardele sale largi domneste si acum o atmosfera fantomatica. Fiecare micro-cartier este baricadat cu baraje de .

Grecia primeste un transport de 500.000 de masti oferite de China

Un avion venit direct din China cu 500. 000 de masti de protectie a aterizat sambata dimineata pe aeroportul international din Atena, informeaza AFP.

Veste rece din China despre coronavirus: Nu exista nicio dovada

Agentia de stat Chineza Xinhua China Noua) a publicat miercuri seara un articol deloc incurajator despre pandemia de coronavirus. Pe aceeasi tema:China considera epidemia de coronavirus incheiata .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )